Priyanka Chopra

Priyanka Chopra lehet a következő, aki csatlakozik a Mátrix 4. rész szereplőgárdájához

A Warner Bros. és Priyanka Chopra között a megbeszélések már a végéhez érnek lassan a Mátrix 4. szerepe körül.

A Warner Bros. és Priyanka Chopra között a megbeszélések már a végéhez érnek lassan a Mátrix 4. szerepe körül.

Nagy várakozás előzi meg a franchise negyedik részét, ami érthető, mert csaknem két évtized után tér vissza Neo és Trinity duója, de mellettük újakat is látunk majd a Mátrix franchise negyedik részében, hiszen Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss már bebiztosította magát a folytatásra, ám a folytatás nem csak róluk szól majd, mert Morpheus is visszatér, igaz őt megfiatalítják és állítólag Michael B. Jordan alakításában láthatjuk viszont.

A Variety értesülései szerint az egyik ilyen új karaktert Priyanka Chopra játszhatja majd, aki már az utolsó részleteket beszéli át a stúdióval. Chopra szerepéről részleteket nem sikerült megtudni, de Neo és Trinity karakterek mellett várhatón Jada Pinkett Smith (Gotham) is visszatér Niobe, de mások mellett Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen), Jessica Henwick (Iron Fist), Neil Patrick Harris (Gone Girl), Jonathan Groff (Mindhunter), Toby Onwumere (Sense8) and Eréndira Ibarra (Sense8) is szerephez jut majd a történetben.

Ami pedig a rendezést illeti, a rendezői teendőket az előzménytrilógia Wachowski testvérpárból Lana vállalta magára, aki Aleksander Hemon és David Mitchell írókkal közösen dolgoznak a történeten. Az elkövetkező néhány hétben még többet megtudhatunk majd a filmről, hiszen a forgatás hamarosan Észak-Kaliforniában kezdetét veszi.

A Mátrix 4. bemutatóját 2021. május 21-ére tűzte ki a stúdió.

Total
2
Shares
Previous Article
WandaVision

Paul Bettany azt mondta, hogy piszkosul őrült lesz a WandaVision, amibe hamarosan a rajongók is bepillanthatnak

Next Article
Marvel Kapitány 2.

A WandaVision így vezetheti fel a Marvel Kapitány 2. részét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!