Wide Screen
Image default
Filmek

Egészen érdekes dolgot árultak el a Mátrix 4. főszereplőiről

A Mátrix – Forradalmak befejezése után még mindig kérdőjeles, hogy hogyan fog folytatódni a történet, de hamarosan tisztább képet kaphatunk a Mátrix 4.-ről.

A Mátrix – Forradalmak befejezése után még mindig kérdőjeles, hogy hogyan fog folytatódni a történet, de hamarosan tisztább képet kaphatunk a Mátrix 4.-ről.

AWarner Bros. még nyáron jelentette be, hogy a ’90-es évek meghatározó akciófilmje, a Mátrix új résszel bővül, érkezik a negyedik rész. A bejelentésből nem tudtunk meg sokat, pusztán arra volt elég, hogy az előző három rész főszereplői, Neo (Keanura Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) visszatérnek, és a fiatalabb Morpheus visszatérését is rebesgetik, méghozzá Michael B. Jordan játékban.

A legfrissebb hírek szerint nemcsak Morpheust fogják megfiatalítani a folytatásra, hiszen egy másik fiatal színészt is keresnek a fiatalabb Neo megformálására. A hírről elsőként Justin Kronn, a Variety riporter a My Mom’s Basement legújabb podcast adásban. Az újságíró állítása szerint a következő hetekben hivatalos bejelentést kapunk erről.

Azt hiszem most, hogy a következő hetekben hírt fogunk kapni a fiatal Morpheus és Neo karakterekről. Mert tudom, hogy Lana elszántan keresi a színészeket, hiszen a forgatás februárban veszi kezdetét.

Több részletet nem tudtunk meg a franchise fiatalabb főszereplőiről, hogy milyen szerepben és milyen korban jelennek meg a történetben, de az újságíró szerint a következő hetekben hivatalos megerősítést is kapunk erről. Ha mindez igaz, akkor a rendező ódzkodik a manapság nagy divatnak számító digitális megfiatalítástól, s inkább fiatalabb színészekre bízzák.

Mátrix

Még több a témában...

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat