Wide Screen
Image default
Filmek

Egészen érdekes dolgot árultak el a Mátrix 4. főszereplőiről

A Mátrix – Forradalmak befejezése után még mindig kérdőjeles, hogy hogyan fog folytatódni a történet, de hamarosan tisztább képet kaphatunk a Mátrix 4.-ről.

AWarner Bros. még nyáron jelentette be, hogy a ’90-es évek meghatározó akciófilmje, a Mátrix új résszel bővül, érkezik a negyedik rész. A bejelentésből nem tudtunk meg sokat, pusztán arra volt elég, hogy az előző három rész főszereplői, Neo (Keanura Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) visszatérnek, és a fiatalabb Morpheus visszatérését is rebesgetik, méghozzá Michael B. Jordan játékban.

A legfrissebb hírek szerint nemcsak Morpheust fogják megfiatalítani a folytatásra, hiszen egy másik fiatal színészt is keresnek a fiatalabb Neo megformálására. A hírről elsőként Justin Kronn, a Variety riporter a My Mom’s Basement legújabb podcast adásban. Az újságíró állítása szerint a következő hetekben hivatalos bejelentést kapunk erről.

Azt hiszem most, hogy a következő hetekben hírt fogunk kapni a fiatal Morpheus és Neo karakterekről. Mert tudom, hogy Lana elszántan keresi a színészeket, hiszen a forgatás februárban veszi kezdetét.

Több részletet nem tudtunk meg a franchise fiatalabb főszereplőiről, hogy milyen szerepben és milyen korban jelennek meg a történetben, de az újságíró szerint a következő hetekben hivatalos megerősítést is kapunk erről. Ha mindez igaz, akkor a rendező ódzkodik a manapság nagy divatnak számító digitális megfiatalítástól, s inkább fiatalabb színészekre bízzák.

Mátrix

Még több a témában...

Kiderült, mikortól láthatjuk a John Wick: 3. felvonást a mozikban

Kévés Bence Mihály

Újabb világsztár csatlakozhat a The Eternals szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a John Wick 2 poszterét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább