Mátrix

Egészen érdekes dolgot árultak el a Mátrix 4. főszereplőiről

A Mátrix – Forradalmak befejezése után még mindig kérdőjeles, hogy hogyan fog folytatódni a történet, de hamarosan tisztább képet kaphatunk a Mátrix 4.-ről.

A Mátrix – Forradalmak befejezése után még mindig kérdőjeles, hogy hogyan fog folytatódni a történet, de hamarosan tisztább képet kaphatunk a Mátrix 4.-ről.

AWarner Bros. még nyáron jelentette be, hogy a ’90-es évek meghatározó akciófilmje, a Mátrix új résszel bővül, érkezik a negyedik rész. A bejelentésből nem tudtunk meg sokat, pusztán arra volt elég, hogy az előző három rész főszereplői, Neo (Keanura Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) visszatérnek, és a fiatalabb Morpheus visszatérését is rebesgetik, méghozzá Michael B. Jordan játékban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A legfrissebb hírek szerint nemcsak Morpheust fogják megfiatalítani a folytatásra, hiszen egy másik fiatal színészt is keresnek a fiatalabb Neo megformálására. A hírről elsőként Justin Kronn, a Variety riporter a My Mom’s Basement legújabb podcast adásban. Az újságíró állítása szerint a következő hetekben hivatalos bejelentést kapunk erről.

Azt hiszem most, hogy a következő hetekben hírt fogunk kapni a fiatal Morpheus és Neo karakterekről. Mert tudom, hogy Lana elszántan keresi a színészeket, hiszen a forgatás februárban veszi kezdetét.

Több részletet nem tudtunk meg a franchise fiatalabb főszereplőiről, hogy milyen szerepben és milyen korban jelennek meg a történetben, de az újságíró szerint a következő hetekben hivatalos megerősítést is kapunk erről. Ha mindez igaz, akkor a rendező ódzkodik a manapság nagy divatnak számító digitális megfiatalítástól, s inkább fiatalabb színészekre bízzák.

Mátrix

Total
3
Shares
Previous Article

Így fogja ünnepelni a 47-es ügynök a Halloween-t

Next Article

Ledobták a Death Stranding legfrissebb trailerét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!