Főoldal Filmek Keanu Reeves szerint a Mátrix 4. forgatókönyve ambiciózus folytatást ígér
Filmek

Keanu Reeves szerint a Mátrix 4. forgatókönyve ambiciózus folytatást ígér

Múlt hónapban már kiderült, hogy hosszú előkészület után végre elkészül a Mátrix negyedik része, ami Keanu Reeves szerint ambiciózus folytatást ígér.

521
Mátrix
Forrás: Warner Bros.

Múlt hónapban már kiderült, hogy hosszú előkészület után végre elkészül a Mátrix negyedik része, ami Keanu Reeves szerint ambiciózus folytatást ígér.

AWarner Bros. stúdió még múlt hónapban jelentette be a Mátrix 4. részét, amiben természetesen visszatérnek a trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, előbbi Neo, míg utóbbi Trinity szerepében. A főszereplőkön kívül a franchise egyik alapító embere, Lana Wachowski is visszatér rendezőként, testvéréről nem tudni, hogy milyen szerepet vállal a folytatásban, az sincs kizárva, hogy a Wachowski rendezők külön utakon folytatják.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss szerepe már megerősített, csak az nem biztos, hogy ki fogja majd játszani Morpheus fiatalabb változatát a filmben, bár többen is úgy gondolják, hogy a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, miközben Reeves az Entertainment Tonight lapnak úgy fogalmazott, hogy már nagyon várja, hogy Neoként visszatérjen:

Nagyon ambiciózus [a történet]. Ahogy lennie kell!

A becsvágyó történet mellett nem kívánt többet elárulni a folytatásról, de nyilván nemcsak a színészek, hanem a rajongók is nagyon izgatottak már, hogy lássuk a Mátrix 4. részét a mozikban. A Production Weekly korábbi értesülései szerint a Mátrix 4. a Project Ice Cream munkacímen fut majd, s ha minden jól megy, akkor már 2020 februárjában beindítják a kamerákat. A jelenetek túlnyomó többségét pedig Amerika egyik legszebb városában, Chicagóban fogják rögzíteni.

A Mátrix 4. hivatalos bemutatódátumot még nem kapott, ám az IMDb oldalán egy 2022-es premiert találunk a film címe mellett.

Mátrix

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A Lionsgate fejese megerősítette, hogy készül a John Wick 5. része

A John Wick: 4. felvonás nagy sikere után naná hogy lesz folytatás!