Mátrix

Keanu Reeves szerint a Mátrix 4. forgatókönyve ambiciózus folytatást ígér

Múlt hónapban már kiderült, hogy hosszú előkészület után végre elkészül a Mátrix negyedik része, ami Keanu Reeves szerint ambiciózus folytatást ígér.

Múlt hónapban már kiderült, hogy hosszú előkészület után végre elkészül a Mátrix negyedik része, ami Keanu Reeves szerint ambiciózus folytatást ígér.

AWarner Bros. stúdió még múlt hónapban jelentette be a Mátrix 4. részét, amiben természetesen visszatérnek a trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, előbbi Neo, míg utóbbi Trinity szerepében. A főszereplőkön kívül a franchise egyik alapító embere, Lana Wachowski is visszatér rendezőként, testvéréről nem tudni, hogy milyen szerepet vállal a folytatásban, az sincs kizárva, hogy a Wachowski rendezők külön utakon folytatják. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss szerepe már megerősített, csak az nem biztos, hogy ki fogja majd játszani Morpheus fiatalabb változatát a filmben, bár többen is úgy gondolják, hogy a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, miközben Reeves az Entertainment Tonight lapnak úgy fogalmazott, hogy már nagyon várja, hogy Neoként visszatérjen:

Nagyon ambiciózus [a történet]. Ahogy lennie kell!

A becsvágyó történet mellett nem kívánt többet elárulni a folytatásról, de nyilván nemcsak a színészek, hanem a rajongók is nagyon izgatottak már, hogy lássuk a Mátrix 4. részét a mozikban. A Production Weekly korábbi értesülései szerint a Mátrix 4. a Project Ice Cream munkacímen fut majd, s ha minden jól megy, akkor már 2020 februárjában beindítják a kamerákat. A jelenetek túlnyomó többségét pedig Amerika egyik legszebb városában, Chicagóban fogják rögzíteni.

A Mátrix 4. hivatalos bemutatódátumot még nem kapott, ám az IMDb oldalán egy 2022-es premiert találunk a film címe mellett.

Mátrix

Total
11
Shares
Previous Article

Magyar felirattal érkezik a The Last of Us part II!

Next Article
A Wall Street pillangói

KRITIKA: A Wall Street pillangói

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!