x
Close


Közelgő események

Filmek

Pókember nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban?

Már alig várjuk, hogy jövő nyáron szólófilmjében is láthassuk az új Hálószövőt.

Pókember nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban?
  • Publishedoktóber 19, 2016

Már alig várjuk, hogy jövő nyáron szólófilmjében is láthassuk az új Hálószövőt.

Ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk a forgatásához, úgy szállingóznak részletek a nagyon várós következő Avengers kalandról. A rendezők, Joe és Anthony Russo korábban elmondták, hogy a film 67 szuperhőst fog bemutatni, de mai napig nem kaptunk erről listát, hogy kikkel találkozhatunk majd a filmben. Sokan kíváncsiak arra, hogy vajon a Marvel Univerzumban idén bemutatkozott új Pókember szerepet kap-e a Végtelen háborúban. Miközben Tom Holland (Pókember) új filmjét a The Lost City of Z-t reklámozta a New York-i filmfesztiválon, bedobta, hogy van, ha kimarad az Avengers: Infinity War-ból.

Minden a levegőben van. Azt hiszem, hogy szó van valami üzletről, de nekem sem világos, hogy mi ez az üzlet.

A színész nem bonyolította túl a Variety-nek az interjút, szűkszavú volt, de lényegre törő. Azért nem lepődnénk meg, ha Pókembert látnánk abban a hatalmas kalandban. Cselekményről csak nagy vonalakban beszéltek a stúdiónál, de arra már volt utalás, hogy az egész Marvel Univerzum egyesülni fog, mert ezúttal Thanos-szal (Josh Brolin) kell felvenniük a harcot. Holland élményeiről is beszélt, elmesélte, hogy milyen volt viselni azt a Pókember ruhát, amit az Amerika kapitány: Polgárháború részben láttunk nyáron, ami az elmondása szerint nem túl kényelmes:

A ruha nem a legjobb dolog, de néha mikor kényelmetlen, csak emlékeztetnem kell magam a hosszú listán szereplő színészekre, akik szívesen lennének ebben a jelmezben, és csak azt mondom, „Tudod mit, a fenébe is! Én vagyok a legszerencsésebb gyerek. Kiérdemeltem, hogy itt lehetek, és a legjobbat kell hoznom.”

A forgatás nemrég ért véget, most már csak a technikusoknak van dolguk a Pókember: Hazatéréssel. A Sony Pictures és a Marvel Studios első közös rendezésű filmjét 2017. július 7-én láthatjuk a mozikban. Tom Holland-ről az is kiderült, hogy amennyire csak lehetett, vállalta a kaszkadőr jeleneteket.

Amennyit csak lehetett (kaszkadőr mutatványt), megcsináltam, de voltak olyan dolgok is, amiket jogilag nem csinálhattam meg. A kaszkadőrök mind-mind nagyon tehetséges arcok voltak, végig támogattak engem. Amikor olyan mutatvány volt, melyben nem feltétlenül éreztem jól magam, akkor ők odaléptek hozzám, s megmutatták hogyan csináljam, mindvégig edzettek engem.

A Bosszúállók: Végtelen háborút a Russo fivérek rendezik. Nem csak a rendezők, de Stephen McFeely forgatókönyvíró is visszatér a folytatásra – McFeely írta az összes Amerika kapitány film szkriptjét. A rendezők korábban elmondták, hogy a két Bosszúállók-filmet egyszerre fogják felvenni, míg előbbit 2018. május 4-én mutatják be, addig a következő részt 2019. május 3-án.  Reméljük, hogy a forgatás indulásával több részlet is kiszivárog, és ami a legfontosabb, Pókember is benne lesz a filmben.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.