Főoldal Filmek Tom Holland csak azért nem fogja elvállalni a Pókember 4. szerepét, hogy legyen még egy film
Filmek

Tom Holland csak azért nem fogja elvállalni a Pókember 4. szerepét, hogy legyen még egy film

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

636
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Pókember jövője egyelőre ismeretlen. Bár a Marvel Studios és a Sony Pictures megerősítette, hogy dolgoznak a cím nélküli negyedik filmen, egyelőre se bejelentés, se időablak, hogy mikor jöhet. Eközben Tom Holland többször elmondta, hogy talán ideje továbblépni. Ezen kijelentését erősíti a mostani nyilatkozata is, hogy nyomós oka legyen, amiért Pókembert visszahozzák.

A Collidernek nyilatkozva Holland elmondta, hogy jelenleg is egyeztetnek egy esetleges Pókember 4. részről, de csak egy új rész miatt nem fog igent mondani a folytatásra, nyomós oka legyen annak, hogy megcsinálják azt.

Csak annyit mondhatok, hogy beszélgetéseket folytatunk arról, hogyan nézhetne ki a karakterem lehetséges negyedik alakítása. Az már egy másik dolog, hogy a módját megtaláljuk ennek, és hogy igazságot szolgáltatunk a karakteremnek.

Nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan franchise-on dolgozhattunk, ami minden egyes filmmel egyre jobb lett, ami minden egyes filmmel egyre sikeresebb lett, ami szerintem nagyon ritka, és szeretném megvédeni az örökségét. Nem fogok még egyet készíteni csak egy új fejezet kedvéért. A karakternek fel kell nőnie egy új részhez.

Tom Holland

Egyértelműen arra gondolt itt, hogy a minőséget helyezik előtérbe, bár Holland az év elején még mást mondott. “Azt hiszem, megtaláltuk az okot [arra, hogy újabb filmet csináljunk]” – mondta Holland júniusban. “Nagyon-nagyon elégedett vagyok azzal, hogy hol tartunk a kreatívok tekintetében. De egy kicsit aggódom is emiatt.”

Minden franchise életében felmerül az aggodalom a negyedik részről. Úgy érzem, hogy az első franchise-unkkal nagy sikert arattunk, és egy részem emelt fővel akar távozni, és átadni a stafétabotot a következő szerencsés srácnak, aki életre keltheti ezt a karaktert.

Tom Holland

A negyedik filmmel kapcsolatos megbeszéléseket a szolidaritás jegyében felfüggesztették az írósztrájk alatt. Holland és a kreatív csapat meglehetősen elégedettnek tűnt az elképzelésükkel, sőt, a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige februárban még azt is elmondta, hogy az írók fejében már összeállt egy történet.

Noha megerősítették, hogy egyeztetnek a negyedik filmről, hivatalos bejelentés nincs, mikor láthatják a rajongók. Ezen az sem segített, hogy a Disney átrendezte az MCU teljes menetrendjét, a 6. fázis utolsó filmjének bemutatóját csaknem egy teljes évvel eltolta. A Bosszúállók: Titkos háború csak 2027. május 7-én jelenik meg, arról már nem is beszélve, hogy Jonathan Majors családon belüli bántalmazási ügye miatt most felel a tettéért.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2....

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.