Főoldal Filmek Tom Holland megosztotta, hogy a Pókember 4. munkálata “szünetel” az írósztrájk miatt
Filmek

Tom Holland megosztotta, hogy a Pókember 4. munkálata “szünetel” az írósztrájk miatt

Azt már tudjuk, hogy készül a Pókember 4. része, de vajon mikor tér vissza Tom Holland karaktere?

664
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Tom Holland marad Peter Parker szerepében a már megerősített Pókember 4. részében. Amy Pascal, a franchise producere szerdán megerősítette, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios már dolgozik a negyedik Pókember-filmen, de ahogy sok más hollywoodi produkció esetében, úgy a munkálatok itt is szünetelnek az írósztrájk miatt.

A Variety interjúvolta meg az ifjú sztárt az Apple TV+ The Crowded Room című sorozatának New York-i premierjén, amikor is Holland szolidaritását fejezte ki az írókkal, akik a Mozgókép- és Televíziós Producerek Szövetségét sztrájkolva tárgyalnak a nagyobb hollywoodi stúdiókkal a jobb fizetésért. A beszélgetés során szóba került a Pókember 4. része, de sokat nem tudtak kihúzni a színészből.

Erről nem beszélhetek, de azt elmondhatom, hogy megbeszéléseket folytattunk. Az írókkal való szolidaritásból szüneteltettük a találkozókat. Több beszélgetés is volt már, de jelenleg ez még nagyon-nagyon korai stádiumban van.

Tom Holland

A Pókember: A pókverzumon át című animációs film szerdai premierjén Pascal a Variety kérdésére megerősítette, hogy “természetesen” a Sony Pictures és a Marvel Studios elkészíti a 2021-es Pókember: Nincs hazaút folytatását.

Rajta vagyunk a dolgon, de az írósztrájk alatt senki sem dolgozik. Mindannyian támogatjuk [a mozgalmat], és amikor összeszedik magukat, akkor belevágunk.

Amy Pascal

Pascal és a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a cím nélküli Pókember 4. című filmet készíti, amely az 1,92 milliárd dolláros bevételt hozó Pókember: Nincs hazaút folytatása lesz. Arról, hogy a negyedik film mikor kerülhet a mozikba, Tom Rothman, a Sony Pictures elnök-vezérigazgatója a The Hollywood Reporternek nem tudott konkrétummal szolgálni, és magáról a történetről sem osztottak meg információkat, bár a Marvel Studios fejese azért annyit elárult, hogy a terv megvan. “Annyit mondhatok, hogy megvan a történet” – mondta Feige februárban az Entertainment Weeklynek a negyedik részről. “Nagy ötleteink vannak ezzel kapcsolatban.”

Holland állítólag új szerződést írt alá egy új trilógiára, amely a Marvel Moziverzumban játszódik, folytatva a Sony és a Disney partnerségét. A megegyezés értelmében a két stúdió megosztja egymással a karaktert kezdve az Amerika kapitány: Polgárháborútól, a Pókember: Hazatérés, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték, a Pókember: Idegenben és Pókember: Nincs hazaút című filmekkel bezárólag.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.