Főoldal Filmek Tom Holland bevallotta, hogy egy része már szabadulna a Pókembertől
Filmek

Tom Holland bevallotta, hogy egy része már szabadulna a Pókembertől

A Pókember még visszatér önálló filmekben és a Bosszúállók oldalán is.

517
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Valószínűleg nagyon sokan cserélnének Tom Hollanddel, amiért ő játszhatja a filmtörténelem legnépszerűbb Pókemberét, és a tervek szerint még hosszú évekig láthatjuk a Marvel Moziverzumban, ugyanakkor a fiatal tehetség bevallotta, hogy egy része szeretne teljesen szabadulni ettől a szerepből.

A The Hollywood Reporternek nyilatkozva Holland elmondta, hogy a trilógia után aggódik a visszatérés miatt, még úgy is, hogy a Marvel vezetőivel egy meglehetősen jó ötlettel álltak elő a készülő negyedik részhez.

Azt hiszem, megtaláltuk az okot [arra, hogy csináljunk még egy filmet]. Nagyon-nagyon elégedett vagyok azzal, hogy hol tartunk a kreatív egyeztetésekkel. De egy kicsit aggódom is emiatt.

Minden franchise-ban van egy kis stigma a negyedik résszel kapcsolatban. Úgy érzem, hogy az első franchise-unkkal nagy sikert arattunk, és egy részem emelt fővel akar távozni, és átadni a stafétabotot a következő szerencsés srácnak, aki életre keltheti ezt a karaktert.

Tom Holland

Holland nemrég elárulta, hogy jelenleg az írói sztrájk miatt szolidaritásból szünetelnek a negyedik filmmel kapcsolatos megbeszélések. A sztrájk lassan három hónapja tart, és a forgatókönyvírók céhe nem akar engedni követelésükből, emiatt pedig rengeteg sorozat és film munkálatát kellett leállítani, így a Pókember 4. történetével sem tudnak így haladni. Kevin Feige februárban azt mondta, hogy a történet már összeállt az írók fejében, amit csak papírra kell vinni.

Nem segít a dolgon, hogy tegnap a teljes menetrendjét átrendezte a Disney, így a már bejelentett filmek premierjeire tovább kell várnunk, például a nagyon várós Bosszúállók: Titkos háború bemutatóját csaknem egy teljes évvel későbbre, 2027. május 7-ére tolták.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.