FRISSÍTVE! Már a Doctor Strange előtt befuthat A galaxis őrzői 2 előzetese

A legfrissebb hírek szerint nagyon hamar, akár már jövő héten érkezhet A galaxis őrzői 2 trailere.

A legfrissebb hírek szerint nagyon hamar, akár már jövő héten érkezhet A galaxis őrzői 2 trailere.

Az idei Comic-Con-on több részletre is fény derült, sőt a jelenlévőknek már az első képkockákat is levetítették A galaxis őrzői 2-ből, ám ezt azóta nem publikálták az interneten. Egészen eddig nem tudtuk, hogy mikor mutathatják meg nekünk is azt a videót, de a British Board of Film Classification-től olyan hírek szivárogtak ki, miszerint a Marvel folytatás napokon belül, akár már jövő hónap elején megérkezhet. Hivatalos megerősítésre várunk.

A BBFC oldalán megjelent egy cikk, melyből megtudtuk a trailer hosszát is. Az oldal úgy tudja, hogy az első ízelítő hosszúsága egy perc és huszonkilenc másodperc lesz, amit a következő hetekben mutatnak be. Pontosan ők sem tudták megmondani, mikor fogják bemutatni. A Marvel új őrülete a Doctor Strange egy héttel a világpremier előtt, már október 25-én az angol mozikba kerül. Legnagyobb valószínűséggel ekkor töltik fel az Őrzők 2. trailerét is. A Marvel Studio hivatalosan nem erősítette még meg a hírt, de erre nagyon hamar sor kerülhet.

A hivatalos plakát már meg is érkezett a filmhez! James Gunn Facebook-on osztotta meg az első plakátot a filmhez, hamarosan az előzetes is befut.

14589649_10153695582976157_2600173982763666531_o-1_mini

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Pókember nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban?

Next Article

A Reavers csapat célba vesz valakit a legújabb Logan képen

Related Posts
Wide Screen YouTube