Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Legalább kilenc Star Wars-film van készülőben

Egy frissen megjelent pletyka azt állítja, hogy a Lucasfilmnél kilenc Star Wars-filmen dolgoznak, de ezek között nem szerepel a Yoda spin-off.

Egy frissen megjelent pletyka azt állítja, hogy a Lucasfilmnél kilenc Star Wars-filmen dolgoznak, de ezek között nem szerepel a Yoda spin-off.

Tom Kane szinkronszínész is meghívást kapott az All Star Comic-Conra, ahol a színész megerősítette, hogy több spin-offon is dolgoznak a Lucasfilmnél. Sajnos a színész konkrétumokkal nem szolgálhatott, nem árulta el, hogy mely karakterek kapnak szóló részeket, de az érkező antológiafilmek között biztosan feltűnik majd a már bejelentett Boba Fett, ennek elkészítésére James Mangold a Logan – Farkas rendezőjét kérték fel, de tervben van egy Obi-Wan Kenobi spin-off is, amit ugyan még nem erősítettek meg, de ez csak idő kérdése.

Tavaly nyáron lehetett olvasni arról, hogy Yoda jedimester is saját filmet kap a stúdiótól, melyből többet megtudunk a zöld kis barátról, azonban úgy tűnik, hogy a stúdió egyelőre nem vette fontolóra a témát. Bár ez nem zárja ki, hogy a jövőben ne kapjon Yoda is saját filmet, de egyelőre más karakterekkel szeretnének dolgozni. Ti melyik karakternek örülnétek leginkább a mozivásznon?

Még több a témában...

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat