Főoldal Filmek A Lucasfilm megerősítette, tervezés alatt állnak a Boba Fett és Yoda mester spin-offok
FilmekBREAKING

A Lucasfilm megerősítette, tervezés alatt állnak a Boba Fett és Yoda mester spin-offok

A Lucasfilm és a Disney megerősítette, hogy filmet kap a galaxis hírhedt fejvadásza, Boba Fett, és a legnagyobb Jedi mester, Yoda.

119
Yoda

A Lucasfilm és a Disney megerősítette, hogy filmet kap a galaxis hírhedt fejvadásza, Boba Fett, és a legnagyobb Jedi mester, Yoda.

Tegnap elsők között számoltunk be nektek arról, hogy a Disney és a Lucasfilm önálló filmet készít Obi-Wan Kenobi mesternek, de túl sok információt nem sikerült megtudni a projektről. Mindösszesen annyit árult el a forrás – a The Hollywood Reporter szerint szikla szilárd bizonyítékok ezek -, hogy Stephen Daldry Oscar-díjas rendező felügyelheti a munkát. Ewan McGregor ugyan az elmúlt hónapokban többször is arról beszélt, hogy mennyire szeretne visszatérni egy saját Star Wars-filmben, ám a forrás őt, mint főszereplőt egyelőre nem említi. Tudva azt, hogy a színész mennyire szerette karakterét, merjük állítani, hogy ő kapja a szerepet, és még az új film is a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd, ami pont tökéletes időzítés a 46 éves McGregornak.

Igen ám, csak a tegnapi bombahír után itt a következő nagy bejelentés, melyből kiderült, hogy a Disney nem egy klasszikust hozna el a mozikba, hanem rögtön hármat: az új spin-off filmek között szerepel a sokat pletykált Boba Fett és Yoda mester önálló fejezetek is. A The Hollywood Reporter így írt erről:

Az Obi-Wan Kenobi önálló film csak egyike azon projekteknek, amelyek kívül esnek a Skywalker trilógiákon, és melyeket a Lucasfilm és a Disney jelenleg is tervez. A Han Solo-film Ron Howard rendezővel már az utolsó fázisába ért, és a Lucasfilm olyan filmekre összpontosít majd, mint a Yoda és a fejvadász Boba Fett.

A Boba Fett filmet a kezdetek óta pletykálják már, és a hírek szerint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet és a Han Solo antológiafilmek után készítették volna el, azonban kreatív különbségek révén a kijelölt rendezőt a stúdió leváltotta, a projektet pedig a fiók mélyére tették. Nem tudni, hogy ki kapja majd a filmet, de a karakter egyike azoknak, akik megérdemelnek egy filmet, hiszen az eredeti trilógiából sokat nem tudtunk meg róla – előzménytrilógiából kiderült, hogy Jango Fett első klón fogadott gyermeke -, pedig a galaxis legnagyobb fejvadászai között említik.

Yoda mester is egyike a Star Wars karaktereknek, akinek titka mai napig rejtve maradt. Nem sokat tudunk magáról a karakterről, aki felnevelt több jedi nemzedéket is, és hogy miként tett szert az Erőre. Yoda hivatalosan még az eredeti kánonban sem kapott eredettörténetet, de majd most. Vagy mégsem? Természetesen erről a filmről sem árultak el semmit, jelenleg nincs is miről, merthogy tervezés alatt áll, így nem lehet megjósolni azt sem, hogy miről fog szólni. Könnyen elképzelhető, hogy a stúdió nem arra készül, hogy bemutassa a karakter misztikus múltját, hiszen a kis zöld fickót mindenki „ismeri” és szereti, a hangsúly inkább egy eddig nem ismert történetre fókuszálna.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...