x
Filmek

Patty Jenkins rendezőnek már ötlete is van, hogy miről szólhat a Wonder Woman 4. rész

Két folytatást is kaphat?

Patty Jenkins rendezőnek már ötlete is van, hogy miről szólhat a Wonder Woman 4. rész
  • Publisheddecember 29, 2020

Még csak most mutatták be a Wonder Woman franchise második részét néhány moziban és az HBO Maxon, de a rendező már a negyedik részről beszélt. A Warner Bros. múlt hétvégén már berendelte a harmadik részt, de akár egy negyedik film is készülhet a jövőben. Most egy beszélgetésben Patty Jenkins azt is elárulta, hogy legalább két filmre szóló ötlete van.

A Wonder Woman 1984 bemutatója után az Entertainment Weekly készített interjút a rendezővel, hogy mit tartogat a jövő Diana hercegnő számára. A harmadik részről már régóta beszélnek, de mindenkit meglepett azzal a kijelentéssel Jenkins, hogy legalább két filmre van ötlete.

A sztori folytatódik a második után azokban a filmekben, amiket talán én rendezhetek, vagy nem, de van még két ötletem, amikkel kerek lenne ez a történet. Minden arról szól, hogy a nőket nőként ábrázolják a legszerethetőbb és természetes formában. És változtatni a világon anélkül, hogy változnunk kéne ahhoz képest, akik vagyunk.

Patty Jenkins

Arra a kérdésre még nem kaptunk választ, hogy ki rendezné ezeket a filmeket, mert bár a stúdió nagyon szeretné, de Jenkins következő nagy projektje egy távoli galaxisba vezet. Ő készíti ugyanis a következő Star Wars-filmet, amit majd 2023-ban fognak bemutatni, szóval még éveket kell várnunk a Wonder Woman 3.-ra.

Gal Gadot korábban már elmondta, hogy szerinte a folytatásnak nem a múltban, hanem a jelenben kell játszódnia, de akkor hol fog játszódni majd a negyedik rész? Nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy ha elkészül a negyedik rész, akkor a közeli jövőben játszódik majd, aki Loganhez hasonlóan a jövőben próbálja megmenteni az emberiséget.

Wonder Woman 1984
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.