Wonder Woman 1984

A Warner Bros. bejelentette a Wonder Woman 3. részét; Gal Gadot és Patty Jenkins is visszatér

Hivatalosan is készül a Wonder Woman 3.

Kissé nyögvenyelősen is, de csak bemutatták a DC Moziverzum idei egyetlen képregényfilmjét. A Wonder Woman 1984-et eredetileg már 2019-ben be akarták mutatni, de akkor a stúdió egyéb megfontolásból eltolta a bemutatót, az idei évben pedig a koronavírus-járvány tett keresztbe. Több alkalommal is el kellett csúsztatnia premiert. Végül néhány moziban és az HBO Max streamingszolgáltatón kapott helyet a folytatás – hozzánk pedig a tervek szerint január 21-én érkezik majd a mozikba.

Most hogy túl vagyunk a nyitóhétvégén az Egyesült Államokban, ideje beszélni a trilógia harmadik részéről. A box office adatok szerint a Wonder Woman 1984 16,7 millió dollárt hozott 2100 észak-amerikai moziból első hétvégén. A bemutató után a Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Wonder Woman 3. része Patty Jenkins rendezésében és Gal Gadot főszereplésével. Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke jelentette be a hírt, miután „erősen szerepelt a nyitóhétvégén a Wonder Woman 1984”, amelynek során 16,7 millió dollárt hozott 2100 észak-amerikai moziból, illetve már HBO Maxon is elérhetővé vált.

Amíg a rajongók továbbra is nézik Diana Prince-t a képernyőn a világ minden táján, erősbítve ezzel a Wonder Woman 1984 hétvégi acélos bemutatkozását, mi izgatottan várjuk, hogy folytathassuk a történetét a valódi Wonder Woman-jeinkkel – Gal-lal és Patty-vel –, akik vissza fognak térni, hogy befejezzék a régóta tervezett trilógiát.Toby Emmerich

A rajongók előtt egy percig sem volt kérdéses, hogy a stúdió számol egy harmadik résszel is, ám Gal Gadot a hétvégén adott interjúban nem volt ennyire biztos benne. A főszereplőt alakító színésznő úgy fogalmazott, hogy csak akkor mond igent a trilógia befejező részére, ha azt Patty Jenkins rendezővel közösen készítik. A dolog szépségét az adja, hogy a rendező pedig burkoltan arra utalt, hogy csak abban az esetben készíti el az új részt, ha azt a mozikban, s nem VOD-formában mutatják majd be.

A Warner Bros. stúdiónak lesz ideje átbeszélni a részleteket, hiszen Jenkins következő nagy projektje a messzi-messzi galaxisba vezet, hiszen ő készíti a 2023-as új Star Wars-filmet, a Rogue Squadront.

Wonder Woman 1984
Total
1
Shares
Previous Article

Három szörnyű játék 2020-ból

Next Article

A Brazil bíróság megtiltotta a PS5 konzolok zárolását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!