Főoldal Filmek Gal Gadot szerint a Wonder Woman 3-nak ki kell lépnie a múltból, s napjainkban kell játszódnia
Filmek

Gal Gadot szerint a Wonder Woman 3-nak ki kell lépnie a múltból, s napjainkban kell játszódnia

Napjainkban játszódik majd a Wonder Woman harmadik része?

666
Wonder Woman 1984

Igazság szerint még a második részt sem látták sokan, pedig egy hete már a mozikban a várva-várt folytatás, december 25-étől pedig már az HBO Maxon is fellelhető lesz a Wonder Woman 1984, de Gal Gadot már a folytatásról beszélt. Nem először hallunk a folytatásról, amiről többször is elmondták már, hogy talán napjainkban fog majd játszódni.

A Wonder Woman első részében az I. világháborúban harcolt a főhős, a másodikban pedig a Hidegháború idejére kalauzolja vissza a rajongókat, szóval ha ilyen tempóban lépdelünk előre, a harmadiknak tényleg napjainkban kell játszódnia. Nemcsak Patty Jenkins rendező, hanem a színésznő és a producer is azt szeretné, ha a trilógia harmadik felvonása kilépne a múltból.

Nem mennék vissza mondjuk a ’60-as vagy ’40-es évekbe a Wonder Womannel. Úgy érzem, hogy jól kiveséztük a múltat, és most eljött az idő, hogy továbblépjünk.

Gal Gadot

Bár a két önálló részben a múltban találkoztunk az amazonok hercegnőjével, azért a modern korban is találkoztunk már a Csodanővel. Először Zack Snyder rendezőtől a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, majd Az Igazság Ligájában tűnt fel Wonder Woman. Az első két önálló film beállításai nemcsak hogy érdekes akciókat szültek a képernyőn, de a cselekmény és a látvány is szerves részévé vált a franchise-nak, így érdekes lesz látni, hogy a modern kor „fóliája” miként hat majd a folytatásra.

Korábban a CinemaBlend készített interjút a rendezővel, ahol Jenkins elárulta, hogy valójában már megszületett a harmadik rész története, és azt Geoff Johns producernek is megmutatta. Ezenfelül pedig bízik benne, hogy visszatérhet a trilógia lezárására.

Valójában már előálltam egy sztorival, és Geoff Johns producerrel egy teljes történetet kitaláltunk a harmadik részre, amitől nagyon lelkesek vagyunk. Még soha nem éreztem korábban ilyet, mint most. Nem gondolom, hogy ezt fogom csinálni a jövőben, ezért várnom kell és megnézni, hogy hol vagyunk ebben a világban. Érdekes. Amiről mesélni akartam ebben a filmben [WW84], nagyon előrelátó volt arra, amit érzek, és amit érezni fogtok, amikor kijön. Szóval most? Nem vagyok biztos benne, annyi minden változhat a világban.

Patty Jenkins

Az még a jövő titka, hogy milyen történettel állnak elő, és ki lesz majd a rendező, hiszen Jenkins következő nagy projektje a messzi-messzi galaxisba vezet majd. Két hete jelentették be, hogy ő készíti a 2023-as Star Wars-filmet, a Rogue Squadront. Szóval ha visszatér lezárni a történetet, akkor azt legkorábban csak 2024-ben teheti meg, szóval jó eséllyel 4-5 évet kell várnunk a Wonder Woman 1984 folytatására.

Írásos kritikánkat már megtaláljátok a Wonder Woman 1984 című filmről az oldalon.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események