Wonder Woman

Napjainkban fog játszódni a Wonder Woman 3.

Patty Jenkins megerősítette, hogy a tervezés alatt álló Wonder Woman harmadik része már napjainkban fog játszódni.

Patty Jenkins megerősítette, hogy a tervezés alatt álló Wonder Woman harmadik része már napjainkban fog játszódni.

Éppen a napokban tudtuk meg Patty Jenkins rendezőnőtől, hogy kezdetektől fogva trilógiában szerette volna elmesélni Wonder Woman történetét, de itt az újabb érdekesség a harmadik részről, miszerint a trilógia befejező része már nem a múltban fog játszódni. A Wonder Woman első rész cselekménye az I. világháború idején játszódott, a második 1984-ben a Hidegháború idejére repít vissza, azonban a rajongók legnagyobb örömére a Wonder Woman 3 eseményei már napjainkban történnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Bár a Wonder Woman 1984 forgatása csak most fejeződött be, s a bemutatóra közel másfél évet kell várnunk, hiszen az eredeti tervekkel ellentétben nem novemberben mutatják be a folytatást, hanem 2020 júniusában, azonban Jenkins már a harmadik részről beszélt. A The Hollywood Reporter beszélgetett a direktorral, aki elárulta, hogy a Wonder Woman 3 cselekménye alighanem a jelenben íródik.

Időben még nem helyeztem el, de nem tartom lehetetlennek, hogy egy másik időben játszódjon… Ez az egyik olyan dolog, amiről beszéltünk. Nem akarom a történetet ismét a múltba helyezni, mert ezután hova tartasz? Előre kell menni. Vagyis határozottan egy korabeli sztori lesz. Ez minden, amit mondhatok. Szóval ahová elhelyeztük és ahogy kitaláltuk, nincs teljesen kőbe vésve.

A Wonder Woman múltbeli eseményei segítettek megismerni a karaktert, és várhatóan nem lesz ez máshogy a második résznél sem, hiszen a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga mögött, de talán a Wonder Woman 1984 azokra is válasszal szolgál. Nem szabad elfelejteni, hogy az említett Batman Superman ellen kivételével Diana hercegnőt eddig csak a múltban láttuk, de ez hamarosan változni fog, mert a Wonder Woman 3 több évet ugrik előre az időben, és ezúttal már a jelenbe érkezünk. Végül is, a Marvelnél már láttunk erre példát Amerika kapitány esetében, amikor az első rész még a II. világháború idején játszódott, azonban Amerika kapitány: A tél katonája már a modern korban. Ott működött, akkor miért lenne ez máshogy a DC-nél, mikor az egyik legsikeresebb képregényfilm folytatásáról beszélünk?

Total
28
Shares
Previous Article
Neveletlen hercegnő

Elkészült a Neveletlen hercegnő 3. forgatókönyve

Next Article
Zombieland

Ez minden, amit eddig tudunk a Zombieland 2. részről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!