Wide Screen
Image default
Filmek

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre

A Wonder Woman 1984 majd csak jövő júniusban jön ki, de Patty Jenkinsnek már most terve van a harmadik részre.

Wonder Womannel először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkoztunk, amit később egy önálló rész követett, de eredettörténetről lévén szó, a film az I. világháború idején játszódott. A második már közelebb fog állni napjainkhoz, azonban még ott is csak 1984-et írunk, amire a Wonder Woman 1984 filmcím is utal, így nagyon reméljük, hogy a harmadik részben végre napjainkat írjuk majd, s az Amazonok hercegnője belép a való világba. Legalábbis erre számítottunk a második részben is, de sok rajongó bánatára ismét a múlt eseményeit dolgozza fel a folytatás – hacsak nem kötik össze valahogy a jelennel.

Reméljük, hogy a rendezőnő is hasonlóan gondolkozik, mint a fanok, s amennyiben elkészül a harmadik rész, akkor az már nem a múlt eseményeit fogja feldolgozni, hanem elhozza napjaikba a Csodanőt. Mint azt megtudtuk egy interjúból, Patty Jenkinsnek már konkrét tervei vannak a harmadik részről:

Egészen letisztult tervem van a Wonder Woman 3-ra. Akár én rendezem, akár nem, tudom, hogyan kellene végződnie Wonder Woman történetének az én elképzelésemben. Nagy szenvedélyem.

Úgy hangzik ez Jenkinstől, mintha a rendezőnő már a kezdetektől fogva trilógiában szerette volna elmesélni Wonder Woman történetét, ami akár azt is jelentheti, hogy a befejező rész közvetlenül a Batman Superman ellen előtt játszódik. A második rész bemutatója előtt nehéz megmondani, hogy milyen irányban folytatódik a történet, s mit várhatunk a harmadik résztől, ami nagyban függ majd a második résztől, de jól mutatja a Warner és a DC páros tervét, felhagyni a DC Moziverzummal, és helyette az önálló részekbe fektetnek nagyobb energiát, mint ahogy jól mutatja az Aquaman elsöprő sikere.

Wonder Woman

Még több a témában...

James Gunn rendezőnek legalább másik két DC mozira van ötlete

Kévés Bence Mihály

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon