x
Filmek

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre

A Wonder Woman 1984 majd csak jövő júniusban jön ki, de Patty Jenkinsnek már most terve van a harmadik részre.

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre
  • Publishedjanuár 25, 2019

A Wonder Woman 1984 majd csak jövő júniusban jön ki, de Patty Jenkinsnek már most terve van a harmadik részre.

Wonder Womannel először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkoztunk, amit később egy önálló rész követett, de eredettörténetről lévén szó, a film az I. világháború idején játszódott. A második már közelebb fog állni napjainkhoz, azonban még ott is csak 1984-et írunk, amire a Wonder Woman 1984 filmcím is utal, így nagyon reméljük, hogy a harmadik részben végre napjainkat írjuk majd, s az Amazonok hercegnője belép a való világba. Legalábbis erre számítottunk a második részben is, de sok rajongó bánatára ismét a múlt eseményeit dolgozza fel a folytatás – hacsak nem kötik össze valahogy a jelennel.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Reméljük, hogy a rendezőnő is hasonlóan gondolkozik, mint a fanok, s amennyiben elkészül a harmadik rész, akkor az már nem a múlt eseményeit fogja feldolgozni, hanem elhozza napjaikba a Csodanőt. Mint azt megtudtuk egy interjúból, Patty Jenkinsnek már konkrét tervei vannak a harmadik részről:

Egészen letisztult tervem van a Wonder Woman 3-ra. Akár én rendezem, akár nem, tudom, hogyan kellene végződnie Wonder Woman történetének az én elképzelésemben. Nagy szenvedélyem.

Úgy hangzik ez Jenkinstől, mintha a rendezőnő már a kezdetektől fogva trilógiában szerette volna elmesélni Wonder Woman történetét, ami akár azt is jelentheti, hogy a befejező rész közvetlenül a Batman Superman ellen előtt játszódik. A második rész bemutatója előtt nehéz megmondani, hogy milyen irányban folytatódik a történet, s mit várhatunk a harmadik résztől, ami nagyban függ majd a második résztől, de jól mutatja a Warner és a DC páros tervét, felhagyni a DC Moziverzummal, és helyette az önálló részekbe fektetnek nagyobb energiát, mint ahogy jól mutatja az Aquaman elsöprő sikere.

Wonder Woman

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.