Wide Screen
Image default
Filmek

A Wonder Woman 2. első promóciósképe elárulta, hogy mikor játszódik a történet

A DC Entertainment elnöke, Geoff Johns megmutatta nekünk a Wonder Woman 2. első logóját, ami azt is elspoilerezte, milyen évet írunk.

Az elmúlt napokban a Warner Bros. stúdió számos internetes címet regisztrált a Wonder Woman második részének, amelyek között megtalálható egy 1984-es utalás is. Hivatalosan nem ismert, milyen néven érkezik a második rész, de eddig úgy tűnik, hogy a Wonder Woman 1984 lehet a befutó, amit Geoff Johns tegnap megosztott képe is igazol WW1984 felirattal. Természetesen benne van a pakliban, hogy csak egy ügyes marketingfogásról van szó, és a Wonder Woman 2. címe teljesen más lesz, de tudjuk, hiszen korábban már megerősítették, a film a hidegháború idején játszódik majd, ami pont az 1980-as évekre tehető. Miért ne lehetne valóban ez a film címe?

A folytatásban Diana hercegnő (Gal Gadot) egyik legősibb és legnagyobb ellenfelét, Cheetah-t (Kristen Wiig) kapja gonosztevőnek. A folytatásban egy régi ismerős is szerephez juthat újból, pletykák szerint Chris Pine karaktere valahogy feltűnik majd a filmben, ami akár lehet egy flashback, amolyan visszaemlékezés is. A film forgatókönyvéért Patty Jenkins rendező, Geoff Johns és Dave Callaham felelős, a Csodanő második részének bemutató 2019. november 1-jén lesz az USA-ban.

 

Még több a témában...

Joe Manganiello színész beszélt a The Batman-film ütemezéséről

Kévés Bence Mihály

Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét

Kévés Bence Mihály

Hivatalosan is Matt Reeves rendezi a The Batman-filmet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább