Patty Jenkins

Patty Jenkins elárulta, miért nem érdekli Joss Whedon rendezőtől Az Igazság Ligája

A Wonder Woman rendezője sem nézte meg a filmet.

Nagyon úgy fest, hogy a Wonder Woman franchise rendezője, Patty Jenkins is hasonló véleményen van Az Igazság Ligája moziban bemutatott változatáról, mint a legtöbb rajongó. Egy interjúban kérdezték a filmről a rendezőt, aki elárulta, hogy igazából még soha sem tudta rávenni magát, hogy leüljön, s megnézze a filmet – teljes egészében.

Mialatt a CinemaBlend interjút készített a rendezővel a Wonder Woman 1984 című folytatás bemutatója előtt, az újságíró arra is rákérdezett, hogy a karakter szempontjából megnézte-e Az Igazság Ligáját, hogy lássa, Joss Whedon miként bánt Diana hercegnővel. Jenkins azonban bevallotta, hogy nem különösebben érdekli az a film, sőt, még nem is látta, mert a DC rendezők közül legtöbben azon a véleményen vannak, mint a rajongók.

Azt is éreztem, hogy ez a film [Az Igazság Ligája] sok szempontból ellentmondás az első Wonder Wonder-filmnek, illetve a folytatásnak, amiket készítettem. Tehát akkor mit fogsz csinálni? Úgy voltam vele, hogy mindkét iránynak meg kellett volna felelnem, hogy működjön.Patty Jenkins

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Snyderrel folytatott beszélgetés alatt durva képet kapott arról, hogy milyen jövő vár Diana hercegnőre.

Az egyetlen dolog, amit csináltam és amit mindig próbáltam betartani, hogy tudtam, amikor Zack forgatta Az Igazság Ligáját, ahol valamiképpen véget ér Diana története. Szóval mindig próbáltam… például nem változtattam a karakter ruháján, mert soha nem akartam… mert nem akarok ellentmondani Snyder filmjeinek. De mégis, nekem megvannak a saját filmjeim, és Snyder ebben nagyon támogatott. Úgy gondolom, hogy Az Igazság Ligája egyfajta különálló sztori volt. Egy bizonyos dolgot próbáltak valami mássá alakítani, és végül az lett, hogy „nem ismerem fel a karakterek felét. Nem vagyok biztos abban, hogy mi történik.”

Bár ez kissé ellentmond annak, amit Jenkins korábban állított, hogy még nem látta a filmet, de bizonyos értelemben mégis megnézte, hiszen így véleményt sem tudna formálni arról, hogy az egyes karaktereket hogyan ábrázolták a filmben.

A Wonder Woman 1984 december 25-étől lesz elérhető az HBO Max streamingszolgáltatón, illetve a mozikban is, de a hazai megjelenésre január elejéig még várnunk kell.

Wonder Woman 1984
Total
2
Shares
Previous Article
Patty Jenkins

Patty Jenkins és Aaron Sorkin is kibeszélte a Warner döntését

Next Article
Alien: Covenant

Noah Hawley vezetésével készül az Alien-sorozat, ami a Földön játszódik majd

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!