Főoldal Filmek Patty Jenkins nem hagyta ott a Wonder Woman 3.-at, és nem mondott le a Rogue Squadron bemutatójáról
Filmek

Patty Jenkins nem hagyta ott a Wonder Woman 3.-at, és nem mondott le a Rogue Squadron bemutatójáról

Patty Jenkins vallomása szerint nem hagyta ott a Wonder Woman 3-at.

469
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins megtörte a hallgatást, miután múlt héten olyan cikkek születtek, hogy a Wonder Woman 3. története körül kialakult vita miatt inkább otthagyta a projektet. Jenkins a közösségi médiában közzétett hosszas nyilatkozatában tisztázta, hogy nem hagyta ott a projektet, és látszólag megerősítette, hogy az új vezetés alatt nem biztos Wonder Woman sorsa.

A Wonder Woman 3. mellett kitér a Lucasfilm projektjére is, hogy a hírek ellenére továbbra is dolgozik a Rogue Squadron elkészítésén, de konkrétumokat itt sem árult el. A Twitter-fiókján közzétett nyilatkozatában Jenkins “vonzó clickbaitnek” nevezi azokat a híreket, amelyek szerint kiszállt a Wonder Woman 3-ból, és azt írja, hogy “Soha nem álltam fel. Nyitott voltam arra, hogy bármit megfontoljak, amit kérnek tőlem”.

Ebből a mondatból úgy tűnik, hogy a DC Studios új vezetése és a SnyderVerse eltörlése alatt a Wonder Woman 3. mindig is veszélyben voltak, hogy kihúzzák a sorból, mert nem illik bele az új tervbe. “Úgy tudtam, hogy jelenleg semmit sem tehetek azért, hogy előremozduljon a projekt. A DC nyilvánvalóan teljesen beletemetkezett a változásokba, amiket meg kell tenniük, így megértem, hogy ezek a döntések most nehéznek bizonyulnak”. A DC komoly változásokon megy keresztül, és James Gunn és Peter Safran továbbra a 10 éves terven dolgozik, amit a héten fognak bemutatni a Warner Bros. Discovery vezetőjének. Gunn nemrég elárulta, hogy vezetése alatt Superman a legfőbb prioritás az új DC számára.

Jenkins azzal folytatta, hogy köszönetet mondjon Lynda Carternek, akivel a Wonder Woman 1984 stáblista alatti jelenetében találkozhattunk, és visszatért volna a harmadik részben is. Természetesen köszönetet mondott Gal Gadotnak is, “Gal a legnagyobb ajándék, amit ezen az egész utazáson kaptam. Egy nagyra becsült barát, inspiráció és testvér. Nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném, mennyire varázslatos ő”.

A szomorú hír után viszont egy jó hír, hogy a Star Wars-filmet valóban otthagyta, miután nyilvánvalóvá vált, hogy jelentős csúszás elő néz a Wonder Woman 3. A Disney azóta törölte a filmet a naptárából, most azonban Jenkins azt állítja, hogy a Lucasfilm megkereste őt a történtek után, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba, és folytassák a közös munkát. Erre Jenkins igent mondott.

“Új megállapodást kötöttek velem. Valójában még mindig dolgozom [a Rogue Squadronon], és a projekt azóta is aktív fejlesztés alatt áll”. Jenkins szerint viszont még mindig nem világos, hogy az aktív fejlesztési folyamat ellenére még mindig nem biztos, hogy a filmet bemutatják.

Patty Jenkins Gal Gadot
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...