Főoldal Filmek James Gunn szerint Superman a “legnagyobb prioritást” élvezi a DC Studios tervében
Filmek

James Gunn szerint Superman a “legnagyobb prioritást” élvezi a DC Studios tervében

Superman előtt nagy jövő áll, de Henry Cavill-lel képzelik el a folytatást?

498
Superman

A múlt héten több pletykát is olvashattunk a DC Studios tervéről, többek között arról, hogy James Gunn és Peter Safran tiszta lappal akarja indítani a DC Univerzumot, ezért teljesen elfelejthetjük a Snyderverse színészeit, és akár a karakterit is. A hírt Gunn is kommentálta, hogy néhány igaz belőlük, van ami félig, és természetesen akad kacsa is köztük.

De a legnagyobb fájdalmat az okozta, hogy a pletykák szerint Henry Cavill hiába hagyta ott a Vaják főszerepét, Superman nem szerepel a tervek között. Sok rajongó zokon vette ezt, és kampányt indítottak #FireJamesGunn név alatt közösségi felületen, hogy távolítsák el Gunnt és Safrant a DC Studios vezetői pozíciójából. Most azonban Gunn jó hírt osztott meg, bár nem pontosította, hogy melyik Supermanről van szó, ám a DC Studios társ-vezérigazgatója egyértelművé tette, hogy az Acélember “hatalmas prioritást” élvez a DC Univerzum számára a jövőben.

A DCU jövőjével kapcsolatos hivatalosan még semmit nem osztottak meg, és néhány fontos jelentés és pletyka közepette a DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn a Twitteren világossá tette, hogy Superman lesz az első helyen, bármilyen terveket is véglegesítenek jelenleg.

A The Hollywood Reporter cikke azt sugallta, hogy Henry Cavill talán már végzett Superman szerepével, miután október elején a Black Adam stáblista alatti jelenetében kapott egy vendégszerepet. Fontos viszont kiemelni, hogy Gunn a mostani bejegyzésében nem tesz utalást Cavillre, kivéve azt, amikor cáfolta azt az állítást, miszerint “utálja” a színészt. A rendező azt ígérte, hogy komoly terveik vannak a karakterrel, és a legnagyobb prioritást élvezi.

Találgatások máris elkezdődtek, hogy vajon Cavill-lel képzelik el a folytatást? Nem feltétlenül. Arról kezdtek beszélni, hogy jelenleg vezetői pozícióban lévők nem nézték jó szemmel, hogy Dwayne Johnson “belekényszerítette” barátját a filmjébe, és a cameo után Cavill közösségi médiában úgy tett bejelentést, ígéretet, hogy nem volt aktív szerződése, nem volt eldöntve, hogy Superman visszatér a DC Univerzumban.

Nem volt egy okos döntés Cavill részéről, ettől függetlenül a DC-rajongók miatt óriás nyomás nehezedik Gunn és Peter Safran vállára. Cavill nagy népszerűségnek örvend világszerte, nagy rajongói táborral a háta mögött talán arra kényszerítheti a készítőket, hogy szemet hunyjanak a történteknek, és ne osszák újra Superman szerepét.

Utolsó szó jogán pedig annyit mondott még Gunn, ha valaki tényleg elhitte volna azt a pletykát, hogy Ryan Reynolds visszatér a Zöld Lámpás szerepében, akkor jól felültették, mert soha nem fog visszatérni sem nála, sem Zack Snyder tervében (ha esetleg a jövőben munkát kapna az egykori rendező).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...