Főoldal Filmek James Gunn szerint Superman a “legnagyobb prioritást” élvezi a DC Studios tervében
Filmek

James Gunn szerint Superman a “legnagyobb prioritást” élvezi a DC Studios tervében

Superman előtt nagy jövő áll, de Henry Cavill-lel képzelik el a folytatást?

148
Superman

A múlt héten több pletykát is olvashattunk a DC Studios tervéről, többek között arról, hogy James Gunn és Peter Safran tiszta lappal akarja indítani a DC Univerzumot, ezért teljesen elfelejthetjük a Snyderverse színészeit, és akár a karakterit is. A hírt Gunn is kommentálta, hogy néhány igaz belőlük, van ami félig, és természetesen akad kacsa is köztük.

De a legnagyobb fájdalmat az okozta, hogy a pletykák szerint Henry Cavill hiába hagyta ott a Vaják főszerepét, Superman nem szerepel a tervek között. Sok rajongó zokon vette ezt, és kampányt indítottak #FireJamesGunn név alatt közösségi felületen, hogy távolítsák el Gunnt és Safrant a DC Studios vezetői pozíciójából. Most azonban Gunn jó hírt osztott meg, bár nem pontosította, hogy melyik Supermanről van szó, ám a DC Studios társ-vezérigazgatója egyértelművé tette, hogy az Acélember “hatalmas prioritást” élvez a DC Univerzum számára a jövőben.

A DCU jövőjével kapcsolatos hivatalosan még semmit nem osztottak meg, és néhány fontos jelentés és pletyka közepette a DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn a Twitteren világossá tette, hogy Superman lesz az első helyen, bármilyen terveket is véglegesítenek jelenleg.

A The Hollywood Reporter cikke azt sugallta, hogy Henry Cavill talán már végzett Superman szerepével, miután október elején a Black Adam stáblista alatti jelenetében kapott egy vendégszerepet. Fontos viszont kiemelni, hogy Gunn a mostani bejegyzésében nem tesz utalást Cavillre, kivéve azt, amikor cáfolta azt az állítást, miszerint “utálja” a színészt. A rendező azt ígérte, hogy komoly terveik vannak a karakterrel, és a legnagyobb prioritást élvezi.

Találgatások máris elkezdődtek, hogy vajon Cavill-lel képzelik el a folytatást? Nem feltétlenül. Arról kezdtek beszélni, hogy jelenleg vezetői pozícióban lévők nem nézték jó szemmel, hogy Dwayne Johnson “belekényszerítette” barátját a filmjébe, és a cameo után Cavill közösségi médiában úgy tett bejelentést, ígéretet, hogy nem volt aktív szerződése, nem volt eldöntve, hogy Superman visszatér a DC Univerzumban.

Nem volt egy okos döntés Cavill részéről, ettől függetlenül a DC-rajongók miatt óriás nyomás nehezedik Gunn és Peter Safran vállára. Cavill nagy népszerűségnek örvend világszerte, nagy rajongói táborral a háta mögött talán arra kényszerítheti a készítőket, hogy szemet hunyjanak a történteknek, és ne osszák újra Superman szerepét.

Utolsó szó jogán pedig annyit mondott még Gunn, ha valaki tényleg elhitte volna azt a pletykát, hogy Ryan Reynolds visszatér a Zöld Lámpás szerepében, akkor jól felültették, mert soha nem fog visszatérni sem nála, sem Zack Snyder tervében (ha esetleg a jövőben munkát kapna az egykori rendező).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...