Wonder Woman 1984

Patty Jenkins a Wonder Woman 3. tervéről mesélt, és még egy visszatérő karakterre is utalt

Visszatérhet a Wonder Woman 1984 egyik gonosza?

Elképzelhető, hogy a rajongók nem utoljára látták Kristen Wiig karakterét. A Wonder Woman 1984 bemutatta végig, ahogy Dr. Barbara Minerva átalakul Wonder Woman egyik ősellenségévé, ami egyben a film leggyengébb pontja is volt a rossz CGI-nak köszönhetően. Arról már nem is beszélve, hogy az utolsó képsorokból nem derült ki, mi történt a film két főellenségével, ám a rendező belengette Gepárd visszatérését.

Patty Jenkins arról beszélt, hogy szándékosan hagyta nyitva az ajtót Wiig karaktere előtt, aki így akár még a Wonder Woman 3. részben is visszatérhet, ám ezúttal már a jelenben, ahogy arról Gal Gadot is beszélt néhány napja.

Megvannak az okaim, amiért zavarossá tettem a befejezést, és szerintem nem világos, hogy milyen véleménye van Barbarának arról, ami történt. Imádom, ahogy Max Lord nézőpontját lezártuk, és hogy láttuk ennek a történetnek a csúcspontját. Szerintem ez nagyon fontos volt. De az igazság az, lehet hogy várnak még dolgok Barbarára.Patty Jenkins

Érdekes megfigyelni, hogy az interjúban Barbarára hivatkozott végig a rendező, nem pedig Gepárdra, ami azt is jelentheti, hogy Jenkins nem ragaszkodik a CGI karakterhez, aminek mi csak örülni tudunk. Úgy hangzik tehát, hogy Barbara számára a Wonder Woman 1984 csak a kezdet volt, nagyobb terveik vannak a karakterét illetően. Jenkins nemrég azt is megerősítette, hogy visszatér a harmadik részre, legyen az bármikor is, sőt, két története is elmesélésre vár. Bár nagyon keveset tudunk a harmadik részről, de az már tényleg a jelenben fog játszódni.

Nem tervezem, hogy újra a múltban játszódjék a történet, mert merre fogsz menni? Előre kell menni. Ez határozottan egy kortárs történet lesz. Ez minden, amit mondhatok. Hogy hová tesszük és hogyan, még ki kell találnunk, még nem véstem kőbe teljesen.

Ez egybevág Gal Gadot korábbi kijelentésével is, hogy a következő résznek már a jelenben kell játszódnia, nem pedig a múltban. Még azt sem tudni, hogy mikor kerül sor a harmadik részre, ugyanis Jenkins következő projektje nem a Wonder Woman 3. lesz, hanem a Rogue Squadron című Star Wars-film.

Wonder Woman 1984
Total
1
Shares
Previous Article
The Batman

A hírek szerint olyan kimerítő a The Batman forgatása Robert Pattinson számára, hogy feszültséghez vezetett a rendezővel

Next Article
The Mandalorian

Egy Star Wars teória szerint az Ahsoka-sorozat választ adhat Az utolsó Jedik egy nagy kérdésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!