Rogue Squadron

Patty Jenkins a Rogue Squadron projektről mesélt, ami akár a Zsivány Egyes folytatása is lehetne?

Egy ismert személlyel dolgoznak a forgatókönyvön.

Múlt héten jelentették be, hogy a Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins lesz az első női rendező a messzi-messzi galaxisban, aki lehetőséget kap a Lucasfilmtől. A stúdió a Disney Investor 2020 napján árulták el, hogy a 2023-ra jegyzett Star Wars-film a Rogue Squadron címen és Jenkins rendezőtől érkezik. A legfrissebb hírek szerint erre már hónapok óta készültek.

Sokakat megleptek a bejelentéssel, hiszen korábbi hírek szerint Taika Waititi kapta volna a lehetőséget, hogy szállítsa a következő filmet, ehhez képest a semmiből húzták elő ezt a projektet, legalább úgy látszott, de nem ez az igazság. Jenkins szavaiból kiindulva ezen a filmen már egy ideje dolgoznak, nem az egyik napról a másikra jelentették be. Amikor a társíróról kérdezték, a rendező csak annyit válaszolt:

Azt akarom, hogy saját bejelentést kapjon, szóval megvárom. Nagyon messze vagyunk – az alapvető dolgok befejezésével vagyunk elfoglalva, ami elég nagy feladat. Szóval ennek a végén már elég közel leszünk egy jól összerakott forgatókönyvhöz, mire befejezem ezt a munkát. Szóval igen, egy ideje dolgozunk rajta. Remekül megy. Nagyon izgatott vagyok miatta. Nagyon izgatott vagyok a történtek miatt.Patty Jenkins

Ebből egyértelműen leszűrhető, hogy egy ideje már dolgoztak a projekten, de hogy ki lehet a titokzatos írótárs, csak találgatni tudunk. Nem lepődnénk meg, ha a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet írója, Gary Whitta lenne az ismeretlen változó az egyenletben. A címből sokan úgy gondolják, hogy ez akár még a Zsivány Egyes folytatása is lehet, Whittával pedig még többen fogadnának rá, de ezek csak teóriák. Semmit sem tudunk a projektről, bár nagyon érdekes, sikerült teljesen elzárni a kíváncsi szemek elől, és senki sem szellőztette meg, hogy min dolgozik a Lucasfilm.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora vázlatain Rey és Kylo Ren fénykardpárbajára a franchise két legfontosabb helyszínén került volna sor

Next Article
Tomb Raider

A Tomb Raider képregény megerősítette, hogy Lara Croft biszexuális

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!