Főoldal Filmek Patty Jenkins a Rogue Squadron projektről mesélt, ami akár a Zsivány Egyes folytatása is lehetne?
Filmek

Patty Jenkins a Rogue Squadron projektről mesélt, ami akár a Zsivány Egyes folytatása is lehetne?

Egy ismert személlyel dolgoznak a forgatókönyvön.

599
Rogue Squadron

Múlt héten jelentették be, hogy a Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins lesz az első női rendező a messzi-messzi galaxisban, aki lehetőséget kap a Lucasfilmtől. A stúdió a Disney Investor 2020 napján árulták el, hogy a 2023-ra jegyzett Star Wars-film a Rogue Squadron címen és Jenkins rendezőtől érkezik. A legfrissebb hírek szerint erre már hónapok óta készültek.

Sokakat megleptek a bejelentéssel, hiszen korábbi hírek szerint Taika Waititi kapta volna a lehetőséget, hogy szállítsa a következő filmet, ehhez képest a semmiből húzták elő ezt a projektet, legalább úgy látszott, de nem ez az igazság. Jenkins szavaiból kiindulva ezen a filmen már egy ideje dolgoznak, nem az egyik napról a másikra jelentették be. Amikor a társíróról kérdezték, a rendező csak annyit válaszolt:

Azt akarom, hogy saját bejelentést kapjon, szóval megvárom. Nagyon messze vagyunk – az alapvető dolgok befejezésével vagyunk elfoglalva, ami elég nagy feladat. Szóval ennek a végén már elég közel leszünk egy jól összerakott forgatókönyvhöz, mire befejezem ezt a munkát. Szóval igen, egy ideje dolgozunk rajta. Remekül megy. Nagyon izgatott vagyok miatta. Nagyon izgatott vagyok a történtek miatt.

Patty Jenkins

Ebből egyértelműen leszűrhető, hogy egy ideje már dolgoztak a projekten, de hogy ki lehet a titokzatos írótárs, csak találgatni tudunk. Nem lepődnénk meg, ha a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet írója, Gary Whitta lenne az ismeretlen változó az egyenletben. A címből sokan úgy gondolják, hogy ez akár még a Zsivány Egyes folytatása is lehet, Whittával pedig még többen fogadnának rá, de ezek csak teóriák. Semmit sem tudunk a projektről, bár nagyon érdekes, sikerült teljesen elzárni a kíváncsi szemek elől, és senki sem szellőztette meg, hogy min dolgozik a Lucasfilm.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...