Főoldal Filmek Őrületes lesz az új G.I. Joe film, a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek
Filmek

Őrületes lesz az új G.I. Joe film, a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

812
Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

Teljesen új dimenziókat nyit a G.I. Joe franchise történetében az új epizód, a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek – írja sajtóközleményében a UIP-Duna Film. Ezt maga Henry Golding írja a közösségi oldalán, aki a Kőgazdag ázsiaiak főszerepében robbant be a köztudatba. Már látta a frissen elkészült G. I. Joe film első vágott változatát, ami nem is csoda, hiszen ő a főszereplő.

A Slashfilm emiatt arra int, hogy Golding rajongó kijelentését érdemes némi forráskritikával kezelni, de ettől még a film tényleg lehet nagyon jó. Az előző két G.I. Joe opusz szépen teljesített a mozikban (összesen vagy 280 millió dollárt termeltek), ezért készült el a mostani spin-off, amely az egyik hős, Kígyószem eredettörténetét meséli el.

A filmsorozat kultikus képregényből készült, amiben Kígyószem eredetileg szőke, kék szemű, úgyszólván germán típusú hős volt, de a félig maláj származású Golding annyira piacképes sztár lett pillanatok alatt, hogy simán átírták miatta a karaktert, ahogyan állítólag az egész történetet is. Golding érdekes színészi feladatot kapott, mert karakterével felrobban egy helikopter, ami miatt eltorzul az arca és nem tud beszélni, így gesztusokkal kell kommunikálnia. Ám ha azt vesszük, hogy Tom Hardy gyakorlatilag a bal szemével alakította bravúrosan a Dunkirk vakmerő angol vadászpilótáját (ennyi látszik belőle a fülkében a hadifelszerelés alatt), a nem kevésbé tehetséges Golding is biztosan parádésan megfelel a kihívásoknak.

A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek hazai bemutató: 2020. október 22.

Henry Golding
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események