Főoldal Filmek A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek bemutatóját is elhalasztották
Filmek

A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek bemutatóját is elhalasztották

Csak jövőre láthatjuk az új G.I. Joe-filmet.

744
Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

A Paramount Pictures nem kockáztatja meg A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek őszi bemutatóját, s inkább a biztos, 2021-es premierre mentek. A filmet eredetileg októberben mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járványra való tekintettel a Paramount jobbnak látta, ha a film bemutatóját törlik az idei naptárból és egy évvel eltolják a premiert.

Sajnos Robert Schwentke rendezésében forgatott új G.I. Joe-fim bemutatójára nagyon sokat kell várnunk, hiszen csak 2021. október 22-én, azaz pontosan egy évvel a tervezett bemutatóhoz képest kerül mozikba. Hogy miért ilyen későre tették a premiert, a válasz roppant egyszerű: elfogytak a szabad helyek a jövő évi naptárban. Miután minden nagy film bemutatóját lefújták, s 2021-re halasztották, nem maradt már alternatíva, mint év végére tenni a premiert.

A főszereplőt alakító Henry Golding közösségi oldalán korábban elárulta, hogy már látta a film első vágását, és bevallása szerint őrületes kalandban lesz része a rajongóknak. Érdemes fenntartásokkal kezelni a színész kijelentését, hiszen ő alakítja a főszereplőt. Az előző Joe-ok sem teljesítettek valami jól a mozik kasszáinál, mindössze 280 millió dollárnál állt meg a mutató.

A film cselekményét szigorú titoktartás övezi, ám pletykák szerint a rajongók egyik közkedvelt karakterének eredettörténetét fogja elmesélni a filmvásznon. Mások mellett a filmben feltűnik még Andrew Koji (Halálos iramban 6.) Viharárny szerepében, Scarlettként Samara Weaving (Aki bújt), Úrsula Corberó (A kis kedvencek titkos élete), mint Bárónő; egy ismeretlen szerepben Haruka Abe (47 Ronin), Iko Uwais (The Raid) a Hard Mesterként, valamint Takehiro Hira (Giri/Haji) szintén ismeretlen szerepben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események