x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Egy rövid teaser előzetest kapott a Kígyószem – G.I. Joe: A kezdetek

Sokáig húzták, de talán megérte várni rá?

  • PublishedMay 17, 2021

Annak ellenére, hogy a spin-off filmet évekkel korábban szerették volna bemutatni a mozikban, a stúdió nem kapkodja el a dolgot. A stúdiók sokkal megfontoltabbak a bemutatókkal, ami részben annak tudható, hogy a korábbi két mozifilm nem hozott nagy sikert, és a rajongók mellett a kritikusok sem voltak elégedettek a 2009-es A kobra árnyéka és a 2013-as Megtorlás című mozifilmekkel.

Az új részt 2020 tavaszán szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a premiert. Ezután a Paramount Pictures nem kockáztatta meg A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek őszi bemutatóját, s inkább a biztos, a 2021-es naptárra lőttek. Április elején az októberi premiert is módosították, s három hónappal előbbre hozta a film bemutatóját, tegnap éjjel pedig egy teaser előzetest is kaptunk.

Tegnap éjjel az MTV Movie & TV Awards keretében leleplezték az első rövid kedvcsinálót A kezdetekből, és ahogy a cím is mutatja, a címszereplő eredetét fogja feldolgozni. Lorendezo di Bonaventura producer úgy fogalmazott az Entertainment Weeklynek, hogy A kezdetek több kérdésre is választ ad, köztük például nemcsak Henry Golding által alakított Kígyószem arcát, hanem nevét és származási helyét is felfedik.

A főszereplőt alakító Henry Golding közösségi oldalán korábban elárulta, hogy már látta a film első vágását, és bevallása szerint őrületes kalandban lesz része a rajongóknak. Érdemes fenntartásokkal kezelni a színész kijelentését, hiszen ő alakítja a főszereplőt. Az előző Joe-ok sem teljesítettek valami jól a mozik kasszáinál, mindössze 280 millió dollárnál állt meg a mutató.

A film cselekményét szigorú titoktartás övezi, ám pletykák szerint a rajongók egyik közkedvelt karakterének eredettörténetét fogja elmesélni a filmvásznon. Mások mellett a filmben feltűnik még Andrew Koji (Halálos iramban 6.) Viharárny szerepében, Scarlettként Samara Weaving (Aki bújt), Úrsula Corberó (A kis kedvencek titkos élete), mint Bárónő; egy ismeretlen szerepben Haruka Abe (47 Ronin), Iko Uwais (The Raid) a Hard Mesterként, valamint Takehiro Hira (Giri/Haji) szintén ismeretlen szerepben.

Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek korábban 2021. október 22., és most 2021. július 23.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.