x
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek vetítésére

Nyerjetek belépőket a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című filmre.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek vetítésére
  • Publishedjúlius 16, 2021

A 2009-es A kobra árnyéka és a 2013-as Megtorlás című mozifilmek folytatása jövő héttől a hazai mozikban, amire most páros belépőket nyerhettek a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film jóvoltából. Páros kuponokat sorsolunk ki a játékban részt vevők között, amiket a Cinema City mozikban tudtok beváltani az ország minden pontján a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című film vetítéseire.

Nincs más teendőd, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolnod, hogy aztán másodmagaddal nézzétek meg a Joe-k legújabb kalandját szélesvásznon az ország egyik Cinema City termében jövő héttől. A játékban kisorsolt kuponok beváltására 2 hét áll majd rendelkezésre.

A jelentkezéseket július 21-én 18 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban fel tudják használni a kupont, ne vegyük el a lehetőséget másoktól. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet és telefonszámot, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek magyar nyelvű előzeteséről:

Miután apját meggyilkolják, Kígyószem elindul a bosszú sötét útján, amely elvezeti őt Tommyhoz, a nemes japán harcoshoz. Tommy Japánba viszi a fiút, hogy ott az Arasikage klánnál kapjon kiképzést. Az Arasikage értékrendje arra ösztönzi Kígyószemet, hogy feltegye a kérdést: vajon jó-e az, ha a bosszú keresése a fő vezérlő erő az életben. Tommyval kötött barátsága és a férfiba vetett bizalma egyre nő, ugyanakkor a sötét titok, amit őriz, próbára teszi a klán iránti lojalitását, és végső soron ettől függ, hogy hős lesz belőle, vagy gonosztevő…

A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek országos bemutatója július 22.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.