Téboly

Nézzétek meg a Téboly magyar szinkronos előzetesét

Nem szórakozhat senki Russel Crowe-val!

A Solstice Studios eredetileg még májusban, a Tenet előtt szerette volna bemutatni Russel Crowe legújabb filmjét, azonban a koronavírus-járvány a gladiátorral sem bírt, így a stúdió többször is eltolta a premiert. Végül augusztus 21-ében maradtak a tengerentúlon, szóval kötik az ebet a karóhoz, hogy mindenáron Christopher Nolan sci-fije előtt jöjjön ki a Téboly. Bár külföldön már bemutatták, nálunk csak szeptember 10-én kerül a mozikba a Téboly, ami hamisíthatatlanul egy B-kategóriás alkotás.

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszú-hadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül… 

A filmet Derrick Borte rendezte, főszerepben Russel Crowe és Caren Pistorius lesz látható. A filmet a hazai mozikban szeptember 10-étől vetítik majd.

Total
5
Shares
Previous Article
Halál a Níluson

Gal Gadot is feltűnik a Halál a Níluson első előzetesében

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy limitált lesz az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!