Wide Screen
Image default
Előzetesek

Nézzétek meg a Téboly magyar szinkronos előzetesét

Nem szórakozhat senki Russel Crowe-val!

A Solstice Studios eredetileg még májusban, a Tenet előtt szerette volna bemutatni Russel Crowe legújabb filmjét, azonban a koronavírus-járvány a gladiátorral sem bírt, így a stúdió többször is eltolta a premiert. Végül augusztus 21-ében maradtak a tengerentúlon, szóval kötik az ebet a karóhoz, hogy mindenáron Christopher Nolan sci-fije előtt jöjjön ki a Téboly. Bár külföldön már bemutatták, nálunk csak szeptember 10-én kerül a mozikba a Téboly, ami hamisíthatatlanul egy B-kategóriás alkotás.

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszú-hadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül… 

A filmet Derrick Borte rendezte, főszerepben Russel Crowe és Caren Pistorius lesz látható. A filmet a hazai mozikban szeptember 10-étől vetítik majd.

Még több a témában...

Box Office-figyelő 2020/35. hét: Lassan, de biztosan éledezik a mozis piac

Tóth Bálint

Ridley Scott a Gladiátor folytatásán dolgozik Peter Craig forgatókönyvíróval

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A múmia

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat