Főoldal Filmek Russell Crowe volt Zeusz, de eredetileg egy teljesen más karaktert játszott volna a Thor: Szerelem és mennydörgésben
Filmek

Russell Crowe volt Zeusz, de eredetileg egy teljesen más karaktert játszott volna a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Az ausztrál színész Zeuszt játszotta, de eredetileg mást keltett volna életre.

181
Thor: Szerelem és mennydörgés

A WandaVízió-sorozatot nézve mindannyian azt hittük, hogy a sorozatban feltűnik majd a Marvel Moziverzum ördöge, Mephisto. Erre minden okunk megvolt, hiszen több jel is arra utalt, hogy az ördög mozgatja a szálakat a háttérből, de a Marvel Studios valamilyen okból kifolyólag úgy döntött, hogy a rajongók által kedvelt gonosztevőt nem mutatják be.

A múlt héten bemutatott a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben Russell Crowe Zeuszt alakítja, azonban a hétvégén megjelent néhány koncepciórajzból kiderül, hogy az ausztrál színész kezdetben az ördögi karakter bőrébe bújt volna, de végül máshogy döntöttek. Ahogy a lenti képen látható, egy korai elképzelés szerint Crowe egy ördögöt alakított volna, aki, ha jól sejtjük, valószínűleg nem más lett volna, mint maga Mephisto.

Hétvége óta folyamatos találgatásokba csöppenhetünk a világhálón, hogy milyen szerepet szánnak a karakternek a jövőben, mikor mutatják be végre, mert a rajongók már tűkön ülve várják, hogy a Marvel Studios életre keltse ezt a karaktert a filmvásznon vagy egy Disney+ sorozatban.

Miles Teves művész nem tesz említést a karakter nevére, és valószínűleg nem gondolták komolyan, hogy Mephisto szerepelni fog a filmben, pusztán egy poén kedvéért rajzolták meg. De ki tudja? Azt sem zárhatjuk ki, hogy a mennydörgés istene az ördöghöz fordult volna segítségért, mielőtt a Marvel Studios inkább úgy döntött, hogy több értelme van, ha a Mindenható városban kér segítséget az istenektől, az egyik legnagyobbtól, Zeusztól. Egy másik érdekesség is a koncepcióhoz köthető, mégpedig, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben többször is szóba kerül a Valhalla, ezért a Hel (a kilenc birodalom egyike) felfedezése is beleillett volna a képbe.

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.