Wide Screen
Image default
Filmek

Ridley Scott a Gladiátor folytatásán dolgozik Peter Craig forgatókönyvíróval

A legfrissebb hírek szerint Ridley Scott rendező Peter Craig forgatókönyvíróval a Gladiátor című film folytatásán dolgozik.

A Deadline értesülései szerint Ridley Scott egy Gladiátor folytatáson dolgozik a Tolvajok városa, Az éhezők viadala és a Top Gun: Maverick filmek forgatókönyvírójával, Peter Craig-gel közösen dolgoznak a folytatás történetén, miközben Scott szeretne visszatérni a rendezői székbe is. Nemcsak a rendező gondolja komolyan, hiszen már a Paramount Pictures stúdió is dolgozik a projekten, de a Universal stúdió is beszáll a rendezés jogába, mint társfinanszírozó, azonban az első részt kiadó Dreamworks ezúttal nem vesz részt a munkában.

A jelentés szerint a következő Gladiátor film közvetlen folytatása lesz az elsőnek, központi szereplője pedig immáron Joaquin Phoenix-féle Commodus unokaöccse, Lucius lesz. Ugyan Maximus (Russel Crowe) meghalt a harc során elszenvedett sebektől, ennek ellenére a harcos még így is mély benyomást tett a fiatal Luciusban, hogy nyomdokaiba lépjen.

A 2000-ben bemutatott Gladiátor szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott, kritikusok és rajongók egyaránt szerették, és a 2000-es évek egyik legnagyobb sikere volt, köztük összesen 12 Oscar-jelölést kapott, amiből végül 5 szobrot bezsebelt, köztük a legjobb vizuális effektekért, a legjobb jelmezért, a legjobb hangkeverésért, a legjobb férfi színészért (Russel Crowe) és a legjobb filmért járó díjat.

Még több a témában...

Alien: Covenant klip: „Az arcom, az arcom!”

Kévés Bence Mihály

Harc a túlélésért, újabb képek jelentek meg az Alien: Covenantból

Kévés Bence Mihály

A Fox tervei között szerepelt az Alien: Awakening

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább