Főoldal Filmek Neve Campbell visszatér, Sidney Prescott lesz a Sikoly VII. főszereplője
Filmek

Neve Campbell visszatér, Sidney Prescott lesz a Sikoly VII. főszereplője

A Sikoly VII. főszereplőjét játssza Neve Campbell.

448
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

A franchise körüli mizéria 2023 végén kezdődött a rendező távozásával, később Melissa Barrera kirúgásával folytatódott, majd egy napra rá jött a másik hír, hogy legvégül Jenna Ortega is kiszáll a projektből. Gyakorlatilag a Radio Silence projektre főszereplők nélkül maradt, amikor felmerült Neve Campbell neve, hogy esetleg visszatérhet.

Campbell ma az Instagramon jelentette be, hogy ismét Sidney Prescottot fogja játszani a közelgő folytatásban, és megosztott egy fotót a forgatókönyvről. A fotóból az is kiderül, hogy Kevin Williamson a rendező, aki az eredeti Sikoly, valamint a Sikoly 2. és a Sikoly 4. forgatókönyvét szerezte.

“Miközben hihetetlenül szerencsés voltam, hogy ezeket a filmeket a horror mesterével, Wes Cravennel és a csodálatosan tehetséges Matt és Tyler csapattal készíthettem, évek óta arról álmodoztam, milyen csodálatos lenne Kevin Williamsonnal az élen elkészíteni egy ilyen filmet” – írta Campbell az Instagram-posztjában. “És most valóra válik, Kevin Williamson fogja rendezni a Sikoly 7-et!”

Williamson az Instagramján is megerősítette a hírt, hogy valóban ő lesz a hetedik rész rendezője. A fotón Guy Busick neve olvasható íróként, aki James Vanderbilt-tel közösen dolgozta ki a sztorit.

Az IGN megtudta, hogy a Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett), a franchise 2022-es rebootja, valamint a Sikoly VI. mögött álló rendezőpáros továbbra is fontos szerepet játszik a franchise életében, és executive producerként térnek vissza.

Korábban a Boldog halálnapot! rendezője, Christopher Landon átvette a hetedik rész feladatait, majd kreatív nézeteltérésekre hivatkozva távozott a projekt éléről. Tavaly decemberben úgy fogalmazott, hogy ez “egy álommunka volt, ami rémálommá változott”.

Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

Sikoly VI
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.

Sikoly VI
BREAKINGFilmek

Melissa Barrera és Jenna Ortega után a Sikoly 7. rendezője is lelépett

A Sikoly 7. rendező egy álomnak nevezte a munkát, ami rémálommá változott.