Főoldal Filmek Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.

507
Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group

A 2022-ben felélesztett Sikoly-franchise mondhatni a virágkorát éli, viszont most hatalmas érvágás elé nézhet a készülő hetedik rész képében. Mint azt korábban mi is megírtuk, elsőként antiszemita megjegyzéseire hivatkozva kirúgták a Sam Carpentert alakító Melissa Barrerát, majd felért egy újabb késszúrással, hogy távozott a húgát játszó Jenna Ortega is, mivel a forgatás ütközött volna a Wednesday második évadának munkálataival. Ha mindez nem lenne elég ezek után a rendező Christopher Landon is felállt a székből arra hivatkozva, hogy rémálommá vált számára a munka, mindezt úgy, hogy eredetileg már ő is csak átvette azt az első két részt jegyző Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosától.

A két főszereplő és a rendező elvesztésével már csupán egyetlen szálba kapaszkodhatnak a készítők,  s ez nem más mint az eredeti főszereplő Neve Campbell. A színésznő ugyan visszatért Sidney Prescott karakteréhez a Sikoly V-ben, de szintén 2022-ben azt nyilatkozta, hogy végzett a szereppel, mivel nem érezte magát megbecsülve.

Sajnos nem fogom elkészíteni a következő Sikoly-filmet. Nőként rendkívül keményen meg kellett dolgoznom a karrierem során, hogy megalapozzam az eredményeimet, különösen, ha a Sikolyról van szó. Úgy éreztem, hogy az ajánlat, amit kaptam, nem felelt meg annak a munkának és értéknek amit a franchise-nak adtam.

Neve Campbell
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

Korábbi pletykák szerint a producerek és a stúdió a mostani fejlemények után már igyekszik megtalálni a módját, hogy visszahozzák őt, illetve Patrick Dempseyt, most pedig a színésznő a The Hollywood Reporternek maga is megerősítette, hogy szívesen elvállalná, de ugyanazok a feltételei.

„Tudom, hogy most nagyon pörögnek a dolgok és nagyon képlékenyek, próbálják kitalálni, mi legyen én pedig figyelemmel kísérem, nem lepődnék meg, ha csörögne  a telefon” – nyilatkozta. „De tartom magom ahhoz, amit néhány éve is mondtam, vagyis, hogy más bánásmódban részesültem volna, ha férfi lennék, és hogy megérdemelnék bizonyos dolgokat azért, amiért ennyi ideig a hátamon vittem a franchise-t. Hogy megtenném-e? Több millió rajongója van ennek a franchise-nak. Ezek a filmek sokat jelentenek az embereknek. Nekem is sokat jelentenek. Sokat jelentenek Kevin Williamsonnak. Sokat jelentettek Wes Cravennek is. Sokat jelentettek a valaha volt összes szereplőnek és mindannyian szeretnénk, ha folytatódna. Nem szeretném látni ahogy szertefoszlik. Szóval, majd meglátjuk.”

Neve Campbell és Patrick Dempsey a Sikoly 3. óta nem szerepelt együtt a sorozatban, de karaktereik összeházasodtak. Dempsey visszatért volna a negyedik részben is Mark Kincaid nyomozó szerepéhez, de a Transformers 3. munkálatai miatt lemondott róla, egyelőre pedig nincs hír arról, hogy most mit szólna a visszatérés ötletéhez. Mindenesetre a producerek csodával határos módon elvileg még mindig nem mondtak le a film tervezett 2025-ös bemutatójáról, a forgatókönyvön pedig továbbra is dolgozik James Vanderbilt és Guy Busick. Csak remélhetjük, hogy ezek azt jelentik, már közelebb járnak a megoldáshoz mint azt mutatják; kár lenne elrontani ezt az erős újrakezdést. Sydney és Szellempofa is többet érdemel.

Sikoly
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

Sikoly VI
BREAKINGFilmek

Melissa Barrera és Jenna Ortega után a Sikoly 7. rendezője is lelépett

A Sikoly 7. rendező egy álomnak nevezte a munkát, ami rémálommá változott.