Főoldal Filmek Főszereplők nélkül maradt a Sikoly VII., mert Jenna Ortega sem tud visszatérni
Filmek

Főszereplők nélkül maradt a Sikoly VII., mert Jenna Ortega sem tud visszatérni

Melissa Barrera kirúgása után Jenna Ortega sem tudja vállalni a Sikoly VII. forgatását.

2.6k
Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group

Alig egy nappal azután, hogy a Spyglass Media Group kirúgta a Sikoly VII. főszereplőjét, Melissa Barrera után Jenna Ortega is kiszállhat. A Deadline hozta le, hogy állítólag probléma adódott az ütemezéssel, ezért nem tud ott lenni a forgatáson. Nagy érvágás lenne a stúdiónak egyszerre elveszíteni mindkét főszereplőjét, miután Sam Carpenter és Tara Carpenter a reboot két főszereplője.

Jenna Ortega a hírek szerint nem tud ott lenni, mivel a Sikoly VII. forgatása ütközik a Netflix készítésű Wednesday 2. évadának időbeosztásával. A sztár várhatóan nem tér vissza a régóta futó horrorfranchise hetedik részéhez. Bár a Sikoly VI. tavaly 67 millió dollárral nyitott világszerte, ez volt az első film Neve Campbell nélkül, aki nem tudott megegyezni a producerekkel. Most pedig nem csak Ortega fog hiányozni, de kirúgták Melissa Barrerát (aki Ortega nővérét játszotta).

Az Izrael és Palesztina közötti konfliktus kezdete óta posztolt közösségi oldalán Barrera. Párhuzamot vont mexikói származásával, hogy ő is “egy gyarmatosított országból” származik. Bejegyzéseiben lobbizott, hogy Palesztina elnyerje teljes függetlenségét, illetve hangot szeretett volna adni a problémáknak, amit a nyugati sajtóban elhallgatnak. A stúdió nem nézte jó szemmel az antiszemita megjegyzéseket, ezért kirúgták. Az eset után Barrera kitart állításai mellett, nem mutatott megbánást a történtek után.

Ortega és Barrera kiesésével a franchise sötét napok elé néz. Az elmúlt két filmben végignézhettük, ahogy Szellempofa Samet és Tarát célba veszi, miközben Samnek sötét múltjával is meg kellett küzdenie, ő volt ugyanis az eredeti első rész gyilkosának a lánya. A franchise eredeti főszereplői közül David Arquette biztosan hiányozni fog, hiszen őt megölték az ötödik részben, Neve Campbell az alacsony fizetés miatt mondott nemet a visszatérésre, így egyedül Courteney Cox maradt még talpon.

Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.