Főoldal Filmek Melissa Barrera és Jenna Ortega távozása után a Sikoly VII. kiszemeltjei Neve Campbell és Patrick Dempsey, eközben Barrera kirúgása után közleményt adott ki
Filmek

Melissa Barrera és Jenna Ortega távozása után a Sikoly VII. kiszemeltjei Neve Campbell és Patrick Dempsey, eközben Barrera kirúgása után közleményt adott ki

A Sikoly VII. visszahozhatja a franchise régi főszereplőjét.

1.4k
Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group

Melissa Barrera kirúgása és Jenna Ortega távozása után a Sikoly VII. producerei egy kreatív megoldáson gondolkodnak, azon, hogy visszahozzák a franchise régi és eredeti főszereplőjét. Neve Campbell visszatért két éve egy kisebb szerepben, de az alacsony fizetés miatt nemet mondott a folytatásra. Most Patrick Demsey-vel főszereplők lehetnek.

Eseménydús napokon van túl a Sikoly-franchise, mivel a közelgő hetedik rész kevesebb mint huszonnégy órán belül elvesztette mindkét főszereplőjét: Izrael-Hamász háborúval kapcsolatos legutóbbi közösségi média posztjai miatt előbb Melissa Barrerát kirúgta a Spyglass, majd néhány órával később jött a hír, hogy Jenna Ortega (“Tara Carpenter”) a Wednesday forgatása miatt nem tudja vállalni a hetedik részt.

Kreatív megoldással orvosolhatják a problémát. A Variety arról számolt be, hogy a stúdió fontolgatja a lehetőségét, hogy visszahozza Neve Campbell-t (“Sidney Prescott”) és Patrick Dempsey-t. Bár a páros a Sikoly 3 óta nem szerepelt együtt a képernyőn, de összeházasodtak. A héten történt fejlemények ellenére a producerek továbbra is a 2025-ös megjelenési dátumot célozzák meg, de nagy feladat előtt állnak, mert lényegében a nulláról kell újraírni a filmet, és egy eszméletlenül jó sztorival kell előállniuk, ha vissza szeretnék csábítani a franchise sztárját.

A tisztánlátás végett kiderült, hogy Barrera és Ortega két filmre szerződött, és egyiküknek sem volt szerződése a Sikoly VII.-re. Az eset után több forrás is arról számolt be, hogy a történet már átdolgozás alatt volt, bár a producerek bíztak benne, hogy Ortega egy vendégszerepre visszatér. Mások viszont azt mondják, hogy Ortega már jóval az események előtt lemondott a filmről, így a főszereplő teljes egészében Barrera lett volna.

Barera a kirúgást követően közleményt adott ki közösségi oldalán:

Mindenekelőtt elítélem az antiszemitizmust és az iszlamofóbiát. Elítélem a gyűlöletet és az előítéleteket bármilyen embercsoporttal szemben.

Latinaként, büszke mexikói nőként felelősséget érzek azért, hogy olyan platformmal rendelkezem, amely biztosítja számomra, hogy meghallgassanak, és ezért igyekeztem arra használni, hogy felhívjam a figyelmet azokra a kérdésekre, amelyek fontosak számomra, és hogy biztassam azokat, akiknek szükségük van rá.

Minden ember ezen a földön – vallásra, fajra, etnikai hovatartozásra, nemre, szexuális irányultságra vagy társadalmi-gazdasági helyzetre való tekintet nélkül – egyenlő emberi jogokat, méltóságot és természetesen szabadságot érdemel.

Hiszem, hogy egy embercsoport NEM a vezetőjük, és hogy egyetlen irányító testület sem állhat a kritika felett.

Éjjel-nappal imádkozom azért, hogy ne legyen több haláleset, ne legyen több erőszak, és hogy békésen éljünk együtt. Továbbra is felemelem a hangom azokért, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, és továbbra is kiállok a béke és a biztonság, az emberi jogok és a szabadság mellett.

A hallgatás számomra nem opció.

Melissa Barrera

A Sikoly VII.-ről azt tudjuk, hogy James Vanderbilt és Guy Busick jelenleg is dolgozik a forgatókönyvön, a rendezői székben pedig a Boldog halálnapot! című filmet is jegyző Christopher Landon ül, miután az eredeti rendezők egy másik projekt miatt lemondtak.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly VI
Filmek

Melissa Barrera nyitott az új Horrorra akadva egyik szerepére

Kirúgták a Sikoly VII főszerepéből, a Horrorra akadvában szívesen játszana Melissa Barrera.

Abigail
Előzetesek

Elszabadult a pokol az Abigail új előzetesében

Egymás után vadássza le áldozatait az Abigail névre keresztelt vámpír balerina.