Főoldal Filmek A Sikoly VI. rendezői nélkül készül a franchise hetedik része
Filmek

A Sikoly VI. rendezői nélkül készül a franchise hetedik része

A Radio Silence rendezői távoztak, de már fel is merült egy név a Sikoly 7. részénél.

36
Sikoly VI

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett páros, a Radio Silence néven ismert rendezőpáros 2022 év elején újjáélesztette a franchise-t a Sikoly című filmmel, majd egy évre rá jött a Sikoly VI. címmel a folytatás. Mindkét film hatalmas elismerésnek örvendett, különösen a számozott hatodik aratott nagy sikert a kasszáknál, amivel rekordot állított fel a sorozat. Hivatalosan még nem jelentették be, de elkerülhetetlen, hogy folytatás készüljön.

A Bloody-Disgusting beszámolója szerint jelentős változás történt, az eredeti rendezőpáros nélkül jöhet a reboot harmadik része. Bár a hetedik rész hivatalosan még nem kapott zöld utat, a szereplők már többször beszéltek a visszatérésről, és a hatalmas bevételek után a stúdió sem szeretné elengedni a sorozatot, ám mindezt a Radio Silence nélkül.

A jelentés szerint Christopher Landon tárgyal a rendezésről, bár a gyártás előkészületeivel nem tudnak haladni, mivel tart a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja, emiatt pedig Hollywood-szerte leállították a produkciókat. Landon erős horror háttérrel rendelkezik, miközben humor is jellemezte valamennyi filmjét. A párosítás nagyszerűen illene a Sikoly-franchise-hoz. Landon nevéhez fűződnek a Paranormal Activity-filmek forgatókönyvei, illetve ő rendezte a Boldog halálnapot! mindkét részét, továbbá a 2020-ban bemutatott Freaky-t is.

A jelentés hozzáteszi, hogy a Radio Silence komolyan érdeklődött a Sikoly VII. rendezése iránt, de sajnos a Universal közelgő nagy költségvetésű szörnyfilmjével voltak elfoglalva. Azt a bizonyos filmet még nem jelentették be, de a pletykák szerint Drakula lányáról készül film, amiben a Sikoly VI. sztárja, Melissa Barrera is feltűnik majd.

A The Hollywood Reporter közben lehozta, hogy az említett titokzatos film egy csapat haszontalan emberrablóról fog szólni, akik elrabolnak egy csapat fiatalt, akik közül az egyik végül – senki meglepetésére – Drakula lánya lesz, aminek fantasztikusan véres következményei lesznek az emberrablókra nézve. A filmben Dan Stevens, Kathryn Newton és Will Catlett is szerepel, a napokban elhunyt Angus Cloud jeleneteit pedig még a halála előtt felvették.

Sikoly VI
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...