Főoldal Filmek Dolgoznak az Aki bújt 2. forgatókönyvén, amely egy „kibas*ott nagy durranás” a Radio Silence szerint
Filmek

Dolgoznak az Aki bújt 2. forgatókönyvén, amely egy „kibas*ott nagy durranás” a Radio Silence szerint

Maradt még ebben a történetben, készül az Aki bújt 2. része.

276
Aki bújt
Forrás: Radio Silence

Az Aki bújt rendezői, Tyler Gillett és Matt Bettinelli-Olpin készen állnak a horrorfilmjük folytatására, és azt mondják, hogy az új forgatókönyv egy mestermű. A rendezők, illetve együttműködő és produkciós partnerük, Chad Villella (a trió Radio Silence néven ismert) egy hétfőn megjelent Entertainment Weekly interjúban jelentették be, hogy dolgoznak a 2019-es film folytatásán.

„Még kialakulóban van” – magyarázta Gillett a filmről. A projekt hivatalosan még nem kapott zöld jelzést, de ez nem tántorította el a készítőket, hogy dolgozzanak a második filmen. „Ezt mondhatjuk el, hogy az Aki bújt 2. kialakulóban van. Amit mondhatunk, az az, hogy van egy forgatókönyv, amely egy abszolút dögös folytatás, és bármi módon is készül el, és bármilyen formában segítünk az elkészítésében, nagyon izgatottak vagyunk a dolgok miatt. Ez a film sok szempontból a kreatív életünk nagy szerelme.”

Az első film 2019. augusztus 21-én mutatkozott be a mozikban, és Grace Le Domas (Samara Weaving) történetét mesélte el, aki éppen férjhez ment élete szerelméhez. A boldog házasság nem tartott sokáig, mert beteges apósának és családjának rituáléjának célkeresztjében találta magát. Öt évvel később a filmkészítők bevallották, nem számítottak arra, hogy ennyi új ötletük lesz a film második részéhez.

Nem gondoltuk, hogy a bemutató után még ennyi történet maradt benne. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit az első film képvisel, nagyon büszkék vagyunk a folytatásra… Nagyon izgatottak vagyunk, és reméljük, hogy elkészül.

Tyler Gillett

Az eredeti filmben Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Elyse Levesque, Nicky Guadagni, Henry Czerny és Andie MacDowell is szerepelt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Abigail
Előzetesek

Elszabadult a pokol az Abigail új előzetesében

Egymás után vadássza le áldozatait az Abigail névre keresztelt vámpír balerina.

Abigail
Előzetesek

A vámpír balerináról forgatott Abigail előzetese magyar szinkronnal is elérhető

Az Abigail előzetesében egy kisgyerek éjszakai gonosz szörnnyé változik.