Főoldal Filmek Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

163
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

2023 őszén robbant a hír, hogy a Sikoly VII. rendező nélkül maradt, miután a Radio Silence rendezőpárosa távozott, később pedig a helyére érkezett Christopher Landon is odébb állt. Ekkor még mit sem sejtettünk arról, hogy komoly bajba kerül a franchise, mert ezek után elvesztette két főszereplőjét, miután Melissa Barrera közösségi médiában tett kijelentései után a stúdió kirúgta, majd két nappal rá Jenna Ortega is bejelentette távozását.

A történtek után felmerült, hogy visszatérhet a franchise ikonikus arca, Neve Campbell karaktere. Egy hónapja hivatalossá vált, hogy Sidney Prescott újra szemtől szemben találja magát a Szellempofás gyilkossal, de úgy tűnik, hogy állandó segítőtársa, az idegesítő Gale Weathers riporter is feltűnik a hetedik részben.

A Variety kapta fel a hírt, hogy Courteney Cox, az egykori Jóbarátok sztárja tárgyalásokat folytat egy esetleges visszatérésről. Ez még messze nem megerősítés, kezeljük fenntartásokkal, hogy a meta-slasher sorozat legújabb részében láthatjuk a kamera előtt. Amennyiben Cox szerepet kapna, ezzel ő lenne a filmsorozat egyetlen szereplője, aki mind a hét részben feltűnt.

Konkrétumokat még nem tudunk a folytatásról, mindössze Campbell szerepét jelentették be eddig, illetve tudjuk, hogy a franchise régi írója, Kevin Williamson lesz a rendező, a Radio Silence munkatársai, – és a korábbi két duója – Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett pedig executive produceri feladatot töltenek be.

Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly VI
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.

Sikoly VI
BREAKINGFilmek

Melissa Barrera és Jenna Ortega után a Sikoly 7. rendezője is lelépett

A Sikoly 7. rendező egy álomnak nevezte a munkát, ami rémálommá változott.