WandaVision

Nem tolták el a WandaVision bemutatóját, még mindig 2020 év végére tervezik a premiert

A hírek ellenére marad a WandaVision év végi bemutatója.

Miközben hétvégén több külföldi hírportál is arról számolt be, hogy vélhetően a The Falcon and the Winter Soldier bemutatója mellett a WandaVision is később kerül a Disney+ streamingszolgáltató műsorára, addig a legújabb hírek szerint erről szó sincs. Bár a Marvel Studios hivatalosan még mindig nem erősítette meg egyik sorozatának a bemutatóját sem, de két egymástól független forrás kicsit jobban utánanézett a dolgoknak, és szerintük nincs szó arról, hogy 2021 tavaszára tolták volna Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készült sorozatot.

A lavinát a Disney+ augusztusi programjával indították be, hiszen nem kapott helyet a The Falcon and the Winter Soldier, amit eredetileg jövő hónap végén szerettek volna bemutatni. Hangsúlyozzuk, hivatalosan a stúdió még semmit sem jelentett be – az is elképzelhető, hogy az utolsó percekig kivárnak a bejelentéssel. Ha a koronavírus-járvány nem szólt volna közbe, akkor már leforgatták volna a sorozatokat, és már az utolsó simításokat végeznék. De ehelyett mindenki csak találgat, hogy mit-mikor mutatnak be. Sokan arra következtettek, hogy Sólyom és Bucky sorozatát későbbre halasztják, s ezzel együtt a WandaVisiont is eltolják, visszakerül az eredeti helyére, vagyis 2021 tavaszára.

Két nagy külföldi oldal is utánajárt a dolgoknak, s úgy tűnik, hogy nem teljesen igazak a hétvégi feltevések. A The Hollywood Reporter és a Deadline is arról számolt be, hogy a WandaVisiont ebben a naptári évben szeretnék bemutatni a képernyőn, ám itt leszögezték, hogy ez bármikor változhat. Most minden azon múlik, hogy milyen gyorsan tudják befejezni a forgatást, hiszen júliusban visszahívták a színészeket extra jelenetek filmezésére, miután a hat részesre tervezett sorozatot kilenc részesre bővítették menet közben.

Total
1
Shares
Previous Article

Napokon belül érkezik a Crysis Remastered, de csak Switchre

Next Article
Godzilla vs. Kong

Kiszivárgott egy promóciós kép Godzilla és Kong összecsapásáról

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!