Főoldal Sorozatok Nem tolták el a WandaVision bemutatóját, még mindig 2020 év végére tervezik a premiert
Sorozatok

Nem tolták el a WandaVision bemutatóját, még mindig 2020 év végére tervezik a premiert

A hírek ellenére marad a WandaVision év végi bemutatója.

210
WandaVision

Miközben hétvégén több külföldi hírportál is arról számolt be, hogy vélhetően a The Falcon and the Winter Soldier bemutatója mellett a WandaVision is később kerül a Disney+ streamingszolgáltató műsorára, addig a legújabb hírek szerint erről szó sincs. Bár a Marvel Studios hivatalosan még mindig nem erősítette meg egyik sorozatának a bemutatóját sem, de két egymástól független forrás kicsit jobban utánanézett a dolgoknak, és szerintük nincs szó arról, hogy 2021 tavaszára tolták volna Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készült sorozatot.

A lavinát a Disney+ augusztusi programjával indították be, hiszen nem kapott helyet a The Falcon and the Winter Soldier, amit eredetileg jövő hónap végén szerettek volna bemutatni. Hangsúlyozzuk, hivatalosan a stúdió még semmit sem jelentett be – az is elképzelhető, hogy az utolsó percekig kivárnak a bejelentéssel. Ha a koronavírus-járvány nem szólt volna közbe, akkor már leforgatták volna a sorozatokat, és már az utolsó simításokat végeznék. De ehelyett mindenki csak találgat, hogy mit-mikor mutatnak be. Sokan arra következtettek, hogy Sólyom és Bucky sorozatát későbbre halasztják, s ezzel együtt a WandaVisiont is eltolják, visszakerül az eredeti helyére, vagyis 2021 tavaszára.

Két nagy külföldi oldal is utánajárt a dolgoknak, s úgy tűnik, hogy nem teljesen igazak a hétvégi feltevések. A The Hollywood Reporter és a Deadline is arról számolt be, hogy a WandaVisiont ebben a naptári évben szeretnék bemutatni a képernyőn, ám itt leszögezték, hogy ez bármikor változhat. Most minden azon múlik, hogy milyen gyorsan tudják befejezni a forgatást, hiszen júliusban visszahívták a színészeket extra jelenetek filmezésére, miután a hat részesre tervezett sorozatot kilenc részesre bővítették menet közben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...