Nem kell elfelejteni a PS5 visszafelé kompatibilitását

A Sony gyorsan korrigálta a minap elhangzott, félreértésre okot adó információt.

A Sony gyorsan korrigálta a minap elhangzott, félreértésre okot adó információt.

Pár napja (egész pontosan szerdán) tárta elénk a Sony hogy mit is várhatunk majd az új generációs masinájától. A PS5 prezentációja minden részletre kiterjedt, de a visszafelé kompatibilitásnak csak egy rövid szegmens jutott az egy órából.

Mark Cerny, a konzol fő tervezője elmondta ugyan, hogy folyamatosan tesztelik a PS4 játékokat, hogy melyik miként tud majd futni az új hardware-en, de a top 100 játék jelentős része biztosan elérhető lesz a startra.

No ezt pontosította most a Sony, mert félreértésre adott okot és félre is értette mindenki. Nem csupán 100 játék lesz elérhető, hanem a 4000-nél is nagyobbra rugó teljes választékot nézik, és remélik, hogy ezeknek a többsége futtatható is lesz.

A félreértéseket már csak azért is illett eloszlatni, mert sok leendő vásárlónak igen fontos szempont ez a konzol vásárlásakor, valamint a rivális Microsoft keményen le is csapott a dologra és hangsúlyozta amit már korábban is elmondott, hogy náluk minden Xbox One cím és a korábbi Xbox játékok is játszhatóak lesznek a Series X-en.

Total
0
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

A Warnernél azon vitáznak, hogy a mozikban, vagy online mutassák be a Wonder Woman 1984-et

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora regény írója elmagyarázta, miért olyan fontos, hogy Rey a Skywalker nevet használja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!