Wide Screen
Sorozatok

Mutatjuk a képet, amikor Barry Allen találkozik Barry Allen karakterrel a Crisis on Infinite Earths forgatásán

A két Flash találkozott végre egymással, ami megerősíti, hogy van kapcsolat a DC Moziverzum és az Arrowverse között.

Egy olyan időben, amikor mindenki tetőpontra kíván hágni saját alkotásával, úgy tűnik, hogy az Arrowverse univerzum készítőinek sikerült valami nagyot alkotni, legalábbis a képek alapján. Tegnap ugyanis egy közös fotó jelent meg Ezra Miller és Grant Gustin párosról a közösségi médiában, akik ugyanazt a karaktert játsszák, ám míg egyik a filmes univerzumban vívja a csatákat, addig a másik a sorozatokban oltalmazza a Földet és az univerzumot, most azonban végre egymásra találtak.

A Crisis on Infinite Earths utolsó részét még csak ma fogják bemutatni, de ma már tele volt az internet a közös képpel, hogy Ezra Miller vendégszereplést vállalt a CW csatorna sorozatában. Már alig várjuk, hogy lássuk, a két karakter találkozását, ami a kép alapján és a karakterek habitusából kiindulva jó mókának ígérkezik. Kettőjük közül vajon ki nyeri majd a versenyfutást az idővel?

Sokáig úgy tűnt, hogy semmi sem lesz Ezra Miller főszereplésével az önálló filmből, hiszen a Flash-film élén John Frances Daily és Jonathan Goldstein rendezőként kipróbálta volna magát, azonban kreatív különbség alakult ki Miller és közöttük, így jobbnak látták a távozást. Hírek szerint a rendezők egy szórakoztató szuperhősfilmet szerettek volna készíteni, ez azonban nem tetszett Millernek, aki egy sötétebb hangvételű filmben látta a jövőt. Végül az lett, hogy rendezők leléptek, és ismét elnapolták a projektet.

Hosszú hónapokig semmit sem hallottunk a filmről, majd nyár végén jött a megerősítés, hogy az AZ – Második fejezet rendezője, Andy Muscietti forgatja a filmet, ami új forgatókönyvet is kapott Christina Hodsontól, aki az ŰrDongó és a Ragadozó madarak forgatókönyvéért is felelt.

A Flash-film bemutatóját 2022. július 1-jére tűzték ki.

Még több a témában...

James Gunn egy szívélyes üzenettel búcsúzott a The Suicide Squad forgatásától

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon