Flash

Mutatjuk a képet, amikor Barry Allen találkozik Barry Allen karakterrel a Crisis on Infinite Earths forgatásán

A két Flash találkozott végre egymással, ami megerősíti, hogy van kapcsolat a DC Moziverzum és az Arrowverse között.

A két Flash találkozott végre egymással, ami megerősíti, hogy van kapcsolat a DC Moziverzum és az Arrowverse között.

Egy olyan időben, amikor mindenki tetőpontra kíván hágni saját alkotásával, úgy tűnik, hogy az Arrowverse univerzum készítőinek sikerült valami nagyot alkotni, legalábbis a képek alapján. Tegnap ugyanis egy közös fotó jelent meg Ezra Miller és Grant Gustin párosról a közösségi médiában, akik ugyanazt a karaktert játsszák, ám míg egyik a filmes univerzumban vívja a csatákat, addig a másik a sorozatokban oltalmazza a Földet és az univerzumot, most azonban végre egymásra találtak.

A Crisis on Infinite Earths utolsó részét még csak ma fogják bemutatni, de ma már tele volt az internet a közös képpel, hogy Ezra Miller vendégszereplést vállalt a CW csatorna sorozatában. Már alig várjuk, hogy lássuk, a két karakter találkozását, ami a kép alapján és a karakterek habitusából kiindulva jó mókának ígérkezik. Kettőjük közül vajon ki nyeri majd a versenyfutást az idővel?

https://youtu.be/d5T8N4siHTU

Sokáig úgy tűnt, hogy semmi sem lesz Ezra Miller főszereplésével az önálló filmből, hiszen a Flash-film élén John Frances Daily és Jonathan Goldstein rendezőként kipróbálta volna magát, azonban kreatív különbség alakult ki Miller és közöttük, így jobbnak látták a távozást. Hírek szerint a rendezők egy szórakoztató szuperhősfilmet szerettek volna készíteni, ez azonban nem tetszett Millernek, aki egy sötétebb hangvételű filmben látta a jövőt. Végül az lett, hogy rendezők leléptek, és ismét elnapolták a projektet.

Hosszú hónapokig semmit sem hallottunk a filmről, majd nyár végén jött a megerősítés, hogy az AZ – Második fejezet rendezője, Andy Muscietti forgatja a filmet, ami új forgatókönyvet is kapott Christina Hodsontól, aki az ŰrDongó és a Ragadozó madarak forgatókönyvéért is felelt.

A Flash-film bemutatóját 2022. július 1-jére tűzték ki.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Több forrás is megerősítette, hogy valóban Colin Trevorrow IX. rész forgatókönyve szivárgott ki

Next Article
Az Igazság Ligája

Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!