Michael Rooker

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Michael Rooker azzal fejezte ki Merle karakterének halálát a The Walking Dead-sorozatban, hogy a csatorna nem akarta megfizetni a színész gázsiját.

Michael Rooker azzal fejezte ki Merle karakterének halálát a The Walking Dead-sorozatban, hogy a csatorna nem akarta megfizetni a színész gázsiját.

Michael Rooker karaktere, Merle Dixon már a The Walking Dead első évadában feltűnt, igaz a sorozat elején nem sokat láttuk képernyőn, komolyabb szerepet csak a harmadik évadban osztottak a készítők neki. Ott ugyanis a Kormányzó – a sorozat akkori rosszfiúja – jobbkezeként tüntették fel, de akárcsak a többieket, őt is utolérte sorsa, s Woodburyban a kóborlók áldozata lett.

A Wales-i Comic-Conon készítettek interjút a színésszel, és arra voltak kíváncsiak, hogy melyik szerepét részesíti előnyben, azt amikor a Marvel Moziverzumban Yondut játszotta két részen keresztül, vagy az AMC csatornától a The Walking Dead szerepét. Rooker nem tudott választani a két szerep között, de úgy gondolja, hogy Merle-nek azért kellett meghalni a képernyőn, mert az AMC túl olcsó volt ahhoz, hogy megfizesse a színész díját, akinek a Marvel Studios alkotások után megugrott a gázsija.

Nehéz megmondani, hogy a rajongók mennyire szerették karakterét, és belőle is vezető karakter vált volna-e az évek alatt, de az biztos, hogy Yondut sokan siratják még most is. Yonduval kapcsolatban James Gunn rendező korábban már elmondta, hogy meghalt a filmben, nem fogják feltámasztani.

Total
13
Shares
Previous Article
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is Wonder Woman szeretett volna lenni

Next Article

Ezek várnak a Monster Hunter World: Iceborne játékosokra az elkövetkező hónapokban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!