Főoldal Filmek [SDCC 2018] Michael Myers visszatért a Halloween legújabb fotóján
Filmek

[SDCC 2018] Michael Myers visszatért a Halloween legújabb fotóján

Bemutattak egy új képet az ősszel érkező Halloween című horrorfolytatáshoz, rajta Myers-szel a film rettegett gyilkosával.

754
Halloween
Forrás: Universal Pictures

Bemutattak egy új képet az ősszel érkező Halloween című horrorfolytatáshoz, rajta Myers-szel a film rettegett gyilkosával.

40 évnyi várakozás után a rajongók végre idén ősszel kapnak egy méltó és kiváló folytatást a Halloween című franchisehoz. Minden okunk megvan erre, hiszen az első trailer egészen biztatóra sikerült, és mint tudjuk, az új rész a gyökerekhez, egészen az 1978-as részhez tér vissza, benne Jamie Lee Curtis főszereplővel.

Az Entertainment Weekly a San Diegoi-i Comic-Con alkalmából bemutatott egy új képet Michael Myers (Nick Castle) sorozatgyilkosról. A lapnak David Gordon Green rendező is megosztott pár gondolatot, és nyugtatta a rajongókat, akik attól féltek, hogy a 2018-as film szakítani fog valamennyi előddel. Azonban ez nem így van, a rendező megnyugtatott mindenkit.

Ez nem az a film, amiben az eredeti Halloween filmek részletein kívül más filmekből is látnánk dolgokat. De nagyon élvezzük a más filmeket is, és nagyon sok apró utalással találkozunk benne, és azt gondolom, hogy a nagy rajongók odáig lesznek ezekért.

A rendező szavai után Twitteren az egyik legnagyobb producer, Jason Blum is üzent egyet a rajongóknak. Nyilvánvalóan Blum és a film mögött álló készítők rendkívül büszkék és magabiztosak az új rész bemutatója előtt, de amit eddig hallottunk és láttunk belelő, erre minden joguk megvan. Blum garantálja, hogy az új Halloween-filmet mindenki imádni fogja.

A Halloween bemutatója 2018. október 25-én lesz Magyarországon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halloween
Sorozatok

A franchise gyökereihez tér vissza a Halloween-sorozat

Már megint ott tartunk, hogy előröl kezdődik a Halloween.

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.