a
FőoldalFilmek[SDCC 2018] Mutatjuk, milyen képet kaptunk Venomról

[SDCC 2018] Mutatjuk, milyen képet kaptunk Venomról

A most bemutatott friss képen a rajongók várva várt kedvencét, Venomot a film főszereplőjét látjuk.

Tom Hardy bejelentése óta sok rajongóban felmerült a kérdés, hogy vajon Venom önálló kalandja milyen lesz a Pókember 3-as szereplése után, hiszen a spin-off nem része a Pókember univerzumnak, tehát a Tom Holland által játszott falmászót nem látjuk a mozifilmben, ez most csak a szimbiotáról fog szólni. Bár voltak arról szóló cikkek, hogy Peter Parker benne lesz egy rövid beköszönőre, de ezt hivatalosan a stúdió soha nem erősítette meg. Annál valószínűbb, hogy Vérontó (Woody Harrelson) azonban szerephez jut, s előkészítenek egy folytatást.

A Venom-film marketingkampánya elképesztően nehezen indult be. Az első előzetes után sokan összenéztek, hogy hol marad a főhős, mert végig csak Eddie Brockra koncentráltak és semmit sem láttunk Venomból. Majd következett a második trailer, melynek végén Venom megmutatta éles fogait. A Sony próbálja növelni a film körül kialakult őrületet, hiszen egy új képet mutattak be magáról az antihősről.

venom-tom-hardy

A kép az Entertainment Weekly számában debütált, egy héttel a nagy Comic-Con előtt, ahol a Sony várhatóan új előzetest mutat be a filmhez. Azt sajnos nem tudni, hogy az előzetest csak a panel látogatói láthatják, vagy a bemutató után egyből elérhető lesz az interneten is.

A Venom bemutatója október 5-én lesz az Egyesült Államokban.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.