a
FőoldalGossipsÍgy szerezheted be A Hangya és a Darázs mozis ereklyéket

Így szerezheted be A Hangya és a Darázs mozis ereklyéket

Az idei nyáron nem maradunk Marvel produkció nélkül, A Hangya és a Darázs júliusban debütál a hazai mozikban.

Mi is beszámoltunk róla, hogy A Hangya és a Darázs remekül nyitott az amerikai mozikban, az első visszajelzések is pozitívak a film kapcsán, így a hazai rajongók is izgatottan várhatják a bemutatót.

Mint már megszokhattuk a jobb mozik büféiben remek ereklyék várják majd a rajongókat. Most azt is eláruljuk hogyan tudják azok is beszerezni A Hangya és a Darázs mozis poharakat és toppereket (figurákat), akiknek nincs lehetőségük ezt a büfékben megvásárolni.

A Wide Screen Shopjában már rendelhető a filmhez megjelent pohár három különböző topperrel. Ahogy a képeken is láthatod, két különböző Hangya topper és egy Darázs topper kapható a legújabb Marvel produkcióhoz. A Wide Screen Shopjában még A Hangya és a Darázs Fan csomag is rendelhető, a csomagban a három mozis pohár és a három különböző topper mellett egy 30 cm-es Hasbro Darázs és egy szintén 30 cm-es Hangya figura található.

Ráadásként a Wide Screen Shopban leadott rendeléseket Budapesten négy találkozási ponton szállítási díj nélkül is átvehetőek. A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline