Wide Screen
Image default
Pletykák

Így szerezheted be A Hangya és a Darázs mozis ereklyéket

Az idei nyáron nem maradunk Marvel produkció nélkül, A Hangya és a Darázs júliusban debütál a hazai mozikban.

Mi is beszámoltunk róla, hogy A Hangya és a Darázs remekül nyitott az amerikai mozikban, az első visszajelzések is pozitívak a film kapcsán, így a hazai rajongók is izgatottan várhatják a bemutatót.

Mint már megszokhattuk a jobb mozik büféiben remek ereklyék várják majd a rajongókat. Most azt is eláruljuk hogyan tudják azok is beszerezni A Hangya és a Darázs mozis poharakat és toppereket (figurákat), akiknek nincs lehetőségük ezt a büfékben megvásárolni.

A Wide Screen Shopjában már rendelhető a filmhez megjelent pohár három különböző topperrel. Ahogy a képeken is láthatod, két különböző Hangya topper és egy Darázs topper kapható a legújabb Marvel produkcióhoz. A Wide Screen Shopjában még A Hangya és a Darázs Fan csomag is rendelhető, a csomagban a három mozis pohár és a három különböző topper mellett egy 30 cm-es Hasbro Darázs és egy szintén 30 cm-es Hangya figura található.

Ráadásként a Wide Screen Shopban leadott rendeléseket Budapesten négy találkozási ponton szállítási díj nélkül is átvehetőek. A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

Még több a témában...

Zendaya mesélt a Pókemberes karakteréről

Czanik Gergely

Quentin Tarantino elárulta, hogy a Marvel Moziverzumból melyik a kedvenc filmje

Kévés Bence Mihály

David Harbour újabb képet osztott meg magáról a Hellboy reboot kapcsán

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább