Image default
BRÉKING Előzetesek

Michael Myers visszatért a Halloween első hivatalos előzetesében

Méltó folytatásnak ígérkezik a ’78-ban bemutatott Halloween című horrorfilm új része, amit már szinkronosan is megnézhettek.

A Blumhouse végre bemutatta az idén ősszel érkező Halloween című horrorfilm első előzetesét, melyben Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode szerepében, hogy szemtől szembe találja magát Micahel Myers-szel, a maszkos gyilkossal. Myerst eddig börtönben tartották, de megszökött egy buszbalesetben, most pedig visszatért az Illinous államban található Haddofieldbe, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta sok évvel ezelőtt.

Jamie Lee Curtis szerepében arra készül az új részben, hogy végleg leszámoljon a maszkos gyilkossal, aki 40 éve terrorizálta őt. De nem csak ő az egyetlen visszatérő  David Gordon Green (Ananász expressz, Joe) rendező által forgatott filmben, hiszen az eredeti Michael Myerst látjuk a vásznon Nick Castle játékában. A filmhez kiadott hivatalos szinopszisban a következő olvasható:

Laurine Strode végső összecsapásra készül Michael Myers-szel, a maszkos gyilkossal, aki azóta kísérti őt, hogy négy évtizeddel korábban sikerült megszöknie a gyilkos karmaiból Halloween estéjén.

A filmhez kiadott angol nyelvű előzetes:

A Halloween bemutatója október 25-én lesz.

Még több a témában...

James Cameron: Reboot és sorozat készül a Két tűz közöttből

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Michael Myers visszatért a Halloween legújabb fotóján

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Halloween

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább