Michael Keaton

Michael Keaton reagált a róla szóló hírekre, hogy Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Michael Keaton újra Batman lesz?

Még nyáron robbant a hír, hogy Michael Keaton újra Batman lehet a 2022-re jegyzett The Flash-filmben. A hírt több portál is kész tényként közölte, hogy már eldőlt, biztosan visszatér a denevérember szerepében, ám eddig sem a stúdió, sem a színész nem kommentálta a híreket, miközben már koncepciós terveket is láttunk róla.

A sok más érdekesség mellett az augusztusi DC FanDome egyik érdekessége a The Flashfilm első koncepciós tervei voltak. Az egyik képen azt mutatták meg, ahogy Barry Allen találkozik Michael Keaton Batmanjével. Minden jel arra utal, hogy 1989 után újra Batman lesz Keaton, ám eddig ezt senki sem erősítette meg, most azonban a színész reagált a hírre.

A népszerű Jimmy Kimmel Live talkshow vendége volt Keaton, és természetesen felmerült a Batman kérdése is, hogy igazak-e a pletykák, hogy három évtizeddel később ismét felveszi a Sötét lovag jelmezét. És ahogy várható volt, Keaton semmit sem akart megerősíteni, de nem is cáfolta a pletykákat, miközben azt is megtudtuk tőle, szerinte ki a legjobb Batman.

Semmit nem tudok megerősíteni. Ahogy mondják, megbeszéléseket folytatunk. Beszélgetünk róla. Meglátjuk, hogy elkészül-e.Michael Keaton

Mi sem bizonyítja jobban, hogy több mint pletykáról van szó. A színész még azzal is viccelődött, hogy mind az összes 127 korábbi Batman feltűnik majd a 2022-es The Flash-filmben, de természetesen ő az eddigi legjobb Batman mindegyik közül. Egy másik hír, ami Keaton visszatéréséhez kapcsolódik, hogy Ben Affleck Az Igazság Ligája után mentor szerepében még utoljára visszatér Bruce Wayne szerepében.

Batman Flash
Total
1
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

Véget ér a The Fast Saga: dupla résszel zárul a Halálos iramban széria

Next Article

Megmutatta magát a XIII Remake fegyverarzenálja

Related Posts