The Flash

Michael Keaton háromszor is elolvasta a The Flash forgatókönyvét, de még akkor sem állt össze a sztori Batman visszatéréséről

Nem teljesen értette a sztorit, többször kellett elolvasni a forgatókönyvet.

Még tavaly nyáron jelentették be, hogy 1989-es Batman után Michael Keaton visszatér a Sötét lovag szerepében. Andy Muschietti rendező egyenesen két Batmant is felvonultat a Flash önálló filmjében. Ben Affleck és Michael Keaton is egyszerre lesz Batman, de sokáig hezitált Keaton, mert nem igazán értette a sztorit.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésszel. Keaton elmesélte, hogy azután mondott igent a felkérésre, hogy megértette, s lenyűgözte a forgatókönyv, ami a Ragadozó madarak írója, Christina Hodson ötlött ki. Keaton meglepően őszinte volt, egy percig sem titkolta, hogy háromszor kellett elolvasni a szkriptet, hogy megértse, hogyan tér vissza saját Batmanje ebben a filmben.

Több mint háromszor kellett elolvasnom, hogy azt mondjam: ’Várjatok, ez hogy működik?’ Többször is el kellett magyarázniuk nekem.

Remélem, nem vagyok arrogáns ezzel kapcsolatban. Nem azt mondanám, hogy túlságosan boldog vagyok, mert kissé ostobának tűnöm. Rengeteg dolog van, amiről nem tudok. És nem tudom, idővel megfejtem a dolgokat, de ez most más volt.Michael Keaton

Szigorú titoktartás mellett forog a The Flash, de sokan úgy vélik, hogy bizonyos szálakat a Flashpoint képregényekből dolgoznak fel. A képregényekben Barry Allen arra használja a képességét, hogy visszautazzon az időben, s megmentse édesanyját. Csakhogy ezzel tettével összekuszálja a jövőt is. A Marvel mintájára a DC Comics is bemutatja a multiverzumot.

A két Batman mellett a fiatal Sasha Calle színésznő is bemutatkozik Supergirl szerepében. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét.

A tervek szerint 2022. november 4-én fogják bemutatni a filmet a mozikban.

Michael Keaton
Total
10
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige arról beszélt, hogy mikorra várható a Bosszúállók 5.

Next Article
Förtelem

A Shang-Chi rendezője Förtelem visszatéréséről és megújult, képregényhű megjelenéséről beszélt

Related Posts