Megvolt a Star Wars: Az utolsó Jedi első klipbemutatója

Bemutatták a Star Wars: Az utolsó Jedi első klipjét, és azt is elárulták, hogy mi lesz Luke Skywalker első mondata az új trilógiában.

Bemutatták a Star Wars: Az utolsó Jedi első klipjét, és azt is elárulták, hogy mi lesz Luke Skywalker első mondata az új trilógiában.

Ma került sor az éves Walt Disney találkozóra Denverben, és a nagy értekezlet közepette tartottak egy kis szünetet is, ahol a jelenlévőknek bemutatták a Star Wars: Az utolsó Jedi első jeleneteit. Bob Iger vezérigazgató mutatta be a klipet a nyolcadik részből, amely ott folytatódik, ahol két éve véget ért a Star Wars: Az ébredő Erő, vagyis mikor Rey (Daisy Ridley) átnyújtotta a fénykardot Luke-nak (Mark Hamill).

A cikk a hátralévő része spoilereket fog tartalmazni!

A The LA Times beszámolója szerint a klipben nem csak feltűnt, de meg is szólalt Luke Skywalker, aki mielőtt átvette volt a régi elveszett fegyverét azt kérdezte a lánytól, hogy:

Ki vagy te?

A bemutatott felvételen látható volt Chewbacca, Organa Leia tábornok (Carrie Fisher) és Finn (John Boyega) is. De mindenfélét látunk majd. Miller szerint igen változatos tájakon járunk majd, hiszen hegyek, óceánok, erdők és sivatagok is helyet kapnak majd Az utolsó Jediben, de még levegőben imbolygó X-wing-et is látni véltek a szerencsések. Sőt, még egy óriási hajó belsejében is járunk majd.

A Star Wars: Az utolsó Jedi bemutatója 2017. december 14-én lesz hazánkban.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

[FRISSÍTVE] Az első hivatalos kép a Thor: Ragnarök szereplőiről

Next Article

The Predator – Shane Black forgatási képet osztott meg

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!