Főoldal Sorozatok Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozásban Sziporkát, Csuporkát és Puszedlit
SorozatokBREAKING

Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozásban Sziporkát, Csuporkát és Puszedlit

A szupercsajok visszatérnek egy élőszereplős feldolgozásban.

835
Pindúr Pandúrok

A The CW csatorna csapott le a lehetőségre, hogy gyerekkorunk egyik népszerű rajzfilmjét élőszereplős kivitelben feldolgozza. A Pindúr Pandúrok című sorozatot 1998-tól 2005-ig vetítették az amerikai televíziós csatornán. Még év elején jelentették be, hogy adaptálni fogják, és a legújabb hírek szerint megvan a három a színésznő, akik majd életre keltik Sziporkát, Csuporkát és Puszedlit az élőszereplős a kiadásban.

A Variety úgy tudja, hogy a főszereplőket Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault játssza a sorozatban. Bennet kapta Sziporka, Cameron Puszedli, míg Perrault Csuporka szerepében lesz látható. A szereplőgárdából ketten, Bennet és Cameron már korábban is dolgoztak együtt az ABC csatorna A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatában.

A Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lesz. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni.

Chloe Bennet, Sziporka szerepében.

A rajzfilmsorozatban Sziporka volt a Pindúr Pandúrok vezetője. A Variety értesülése szerint az élőszereplős kivitelben Sziporka több felsőfokú végzettséggel rendelkezik, ám elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Remélhetően a sorozatban visszanyeri erejét, s újra a csajok vezetője lesz majd.

Dove Cameron, Puszedli szerepében.

Eközben Puszedli még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. De most ő is érdekelt abban, hogy a világ megmentésével visszaszerezze hírnevét. Csuporka a sorozatban ideje túlnyomó részét névtelenül töltötte, és próbálta maga mögött hagyni a múltat. Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében külső személyiségük titkos mélységeket rejtenek, amelyek más fényben tüntetik fel őket, ahogy megismertük őket a rajzfilmekben.

Yana Perrault, Csuporka szerepében.

A Pindúr Pandúrokkal legutóbb 2016-ban találkoztunk a Cartoon Network adón egy animációs feldolgozásban. Az adaptáció pilotját Diablo Cody és Heather Regnier írják, miközben a produceri feladatokat Greg Berlanti, David Madden és Sarah Schecter osztja szét egymás között. Megjelenési dátumról egyelőre nem hallani.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események