x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Közvetlenül a Pindúr Pandúrok újraforgatása előtt lelépett Sziporkát játszó Chloe Bennet

Mégis gond van a Pindúr Pandúrok sorozatadaptációjával?

Közvetlenül a Pindúr Pandúrok újraforgatása előtt lelépett Sziporkát játszó Chloe Bennet
  • PublishedAugust 11, 2021

Még 2020 őszén jelentették be, hogy az amerikai The CW csatorna élőszereplős sorozatot formájában dolgozza fel gyerekkorunk egyik népszerű rajzfilmjét. A bejelentés után év elején bejelentették, hogy kik kapták a Pindúr Pandúrok főszereplőit, a nyár elején pedig már a pilot részt is leforgatták. De félrement valami, mert a csatorna elrendelte az újraforgatást, és a készítők visszaültek a tervezőasztalhoz átírni a szkriptet. A The CW vezérigazgatója tagadta, hogy gond lenne a sorozattal, csak egy elhibázott lehetőségnek nevezte az első részt.

A Variety megerősítette, hogy közvetlenül a Pindúr Pandúrok újraforgatása előtt Chloe Bennet távozott, ezzel megüresedett Sziporka szerepe. Egymást érik a problémák, pedig a csatorna úgy számolt, hogy ősszel már képernyőre tűzi a sorozat első epizódjait. Előbb a pilot rész okozott fejtörést, most pedig még a három főszereplő egyike elhagyta a süllyedő hajót.

Egy nevét elhallgató személy szerint a Warner Bros. Television ki akarta terjeszteni Bennet lehetőségét, miközben átdolgozták a pilot forgatókönyvét, de ütemezési gond miatt a színésznő inkább távozott. Nem maradt más, mint ősszel újraosztani Sziporka szerepét. Eközben Dove Cameron és Yana Peerrault még kitart a sorozat mellett, előbbi Puszedlit, míg Perrault Csuporkát kelti életre.

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lesz. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. Sziporka a Pindúr Pandúrok vezetője elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Remélhetően a sorozatban visszanyeri erejét, s újra a csajok vezetője lesz majd. Eközben Puszedli még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében a külső mögött egy titkos személyiség húzódik meg, amelyek más fényben tüntetik fel őket, ahogy megismertük őket a rajzfilmekben.

A Pindúr Pandúrokkal legutóbb 2016-ban találkoztunk a Cartoon Network adón egy animációs feldolgozásban. Az adaptáció pilotját Diablo Cody és Heather Regnier írják, miközben a produceri feladatokat Greg Berlanti, David Madden és Sarah Schecter osztják szét egymás között. 

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.