Pindúr Pandúrok

A The CW főnöke szerint azért kell átírni a Pindúr Pandúrok pilot szkriptjét, mert túljátszották

Gond van a Pindúr Pandúrok élőszereplős adaptációjával.

Mint arról reggel már beszámoltunk, a The CW nem volt elragadtatva az eddigi munkával, ezért leállítják a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozat forgatását, s visszamennek a tervezőasztalhoz átírni a pilot epizód szkriptjét. Ebből az következik, hogy teljesen újra kell forgatni az első részt is, ami nem jó jel. Reggel még nem kaptunk magyarázatot, hogy miért van szükség erre, most azonban Mark Pedowitz elárulta.

Az amerikai csatorna elnök-vezérigazgatója a TV Live kérdéseire elmondta, hogy miért érezték úgy, hogy még egyszer át kell rágniuk magukat a sztorin, s új alapokra helyezni az élőszereplős sorozatot.

A dolgok néha mellé mennek, és ezzel is csak ennyi történt. Teljes mértékben hiszünk a szereplőkben, hiszünk Diablo [Codyban] és Heather [Regnierben], az írókban, és hiszünk Greg Berlanti [vezető producer] és a Warner [Bros.] Studios pártfogásában. Ebben az esetben a pilot nem működött. De mivel elég elemet láttunk, adunk még egy esélyt neki. Nem akartunk továbblépni azzal, amink volt.Mark Pedowitz

Arra a kérdésre, hogy konkrétan mi volt a hiba a pilotban, Pedowitz csak annyi felelt, hogy az alap koncepció rossz volt, elmaradt a várakozástól, nagyon műnek tűnt a képernyőn.

Hangvétel tekintetében túlságosan megjátszottnak tűnt. Nem tűnt annyira valóságosnak, mint amilyen lehetett volna. De ismétlem, tanulunk dolgokat, amikor kipróbálunk dolgokat. És ebben az esetben úgy éreztük, hogy ’Tegyünk egy lépést hátra, és menjünk vissza a tervezőasztalhoz.’

A reggeli eset után valaki kiszivárogtatta ezt a bizonyos szkriptet, és beszámolók szerint több sebből is vérzett az írás. Mindenesetre a sztárok, Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault és Donald Faison várhatóan megtarthatják a szerepüket, bárhogy is végződjék az átírás, de nyilván az az eset is előállhat, mikor lehúzzák a rolót, és kukába dobják a teljes projektet.

Pindúr Pandúrok
Total
27
Shares
Previous Article
Loki

Loki és a MCU Thor is csatlakozni fog a Fornite skinjei közé?

Next Article

Hamarosan láthatunk valamit a Far Cry 6 kapcsán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!