Főoldal Sorozatok A Pindúr pandúrok alkotója elárulta, mi volt a baj az élőszereplős feldolgozással
Sorozatok

A Pindúr pandúrok alkotója elárulta, mi volt a baj az élőszereplős feldolgozással

Próbálkoztak a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásával, de egy rész után törölték a projektet.

392
Pindúr pandúrok

Az év elején a The CW elvetette a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozatát, majd néhány hónappal később a Warner Bros. TV hivatalosan is leállította a projekt fejlesztését, ami a sorozat végét jelentette. Az élőszereplős feldolgozásról annyit tudunk, hogy a szeretett karaktereket felnőtt, kiábrándult huszonévesekként mutatták volna be, akik neheztelnek a világra, hogy a bűnüldözés miatt elvesztették a gyerekkorukat.

Mint kiderült, ez a premissza lehetett a probléma már a kezdetektől fogva. Craig McCracken, a Pindúr pandúrok alkotója a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy az élőszereplős sorozat alkotóival folytatott egyetlen találkozóján már látta a problémát, hogy ebben a megközelítésben a Pindúr pandúrokból nem hősök, hanem hétköznapi szereplők lesznek.

Volt egy találkozóm velük, ahol elmondtam, hogy ‘amennyiben felnőttekként mutatjátok be őket, akkor már nem a Pindúr pandúrokról beszélünk, mert ha felnőttek, akkor csak három szuperlány, akiknek nem kellett megküzdeniük a gyerekkorukkal’. Az egy teljesen más sorozat.

Craig McCracken

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lett volna. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. Sziporka, a Pindúr Pandúrok vezetője elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Remélhetően a sorozatban visszanyeri erejét, s újra a csajok vezetője lesz majd. Eközben Puszedli még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében a külső mögött egy titkos személyiség húzódik meg, amelyek más fényben tüntetik fel őket, mint ahogy megismertük őket a rajzfilmekben.

“Azért csinálunk pilotokat, mert néha a dolgok balul sülnek el, és ez most mellément” – magyarázta korábban Mark Pedowitz, a The CW korábbi elnöke 2021-ben. “Teljes mértékben hiszünk a szereplőgárdában. Hiszünk Diablóban [Cody] és Heatherben [Regnier], az írókban. Hiszünk Greg Berlanti és a Warner [Bros. TV] stúdió égisze alatt.” “Ebben az esetben a pilot nem működött” – folytatta Pedowitz.

Idén ünnepli 25. születésnapját a rajzfilm. A sorozatot először 1998. november 18-án mutatták be a Cartoon Networkön, és az eredeti felállásban hat évadon keresztül futott, három különleges epizóddal, a The Powerpuff Girls Movie-val. A 10. évfordulóra készült különleges epizóddal, amely visszahozta az eredeti szereplőgárdát, és még sok mást tartogattak a készítők. A Pindúr pandúrok 2016-ban egy reboot-sorozattal is visszatért, amely három évadon keresztül futott, sőt, egy újabb reboot is érkezik McCracken alkotótól.

Pindúr Pandúrok

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...